Kevin Spacey a primit titlul de Cavaler Onorific al Ordinului Imperiului Britanic - VIDEO

Actorul american Kevin Spacey a primit, joi, titlul de Cavaler Onorific al Ordinului Imperiului Britanic pentru contribuţia sa în teatru, arte şi în cultura internaţională, titlul fiindu-i acordat de Prinţul Charles al Marii Britanii, într-o ceremonie desfăşurată la Londra, potrivit Daily Mail.

240 afișări
Imaginea articolului Kevin Spacey a primit titlul de Cavaler Onorific al Ordinului Imperiului Britanic - VIDEO

Kevin Spacey a primit titlul de Cavaler Onorific al Ordinului Imperiului Britanic(Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Actorul american a câştigat două premii Oscar şi a fost aclamat în lumea teatrului pentru interpretările sale din teatrul britanic.

Titlul i-a fost decernat la o ceremonie care a avut loc în Clarence House, Londra, actorul în vârstă de 56 de ani fiind încântat când a primit titlul de Cavaler Onorific al Ordinului Imperiului Britanic din partea Prinţului Charles, în vârstă de 67 de ani, care este şi moştenitorul tronului.

Actorul american născut în New Jersey a fost îmbrăcat imaculat la ceremonia desfăşurată pe The Mall din Londra, actorul optând pentru un costum albastru cu croială clasică, simplă, asortat cu o cămaşă bleu şi o cravată cu dungi negre.

Prinţul Charles a fost îmbrăcat în stilul său tradiţional, dar elegant, într-un costum bleumaren în dungi, la care a asortat o cămaşă simplă şi o cravată.

În timp ce Kevin îşi va putea pune înaintea numelui său literele 'KBE' (Knight Commander of the Order of the British Empire/ Cavaler Onorific al Ordinului Britanic), acesta nu va putea să se numească 'Sir Kevin', întrucât aparţine spaţiului din afara Commonwealth.

Actorul a adunat premii şi aplauze atât pentru cariera sa în teatru, cât şi în cea de pe marele ecran. Spacey este pregătit să apară în trailerul promoţional pentru cel mai recent film, "Nine Lives", în care joacă rolul miliardarului şmecher Tom Brand, care primeşte o lecţie în dragoste fiind transformat în pisica fiicei sale de 11 ani.

Având alte trei filme îm post-producţie, următorul an în cariera actorului se anunţă unul aglomerat. Spacey se va întoarce şi în noul sezon al "House of Cards" pentru a interpreta rolul preşedintelui anti-erou, Frank Underwoood. Noul sezon al "House of Cards" este programat pentru luna februarie, prezentându-l pe Underwood în cursa sa nebunească pentru câştiga puterea totală.

Kevin Spacey se află pe o lungă listă de personalităţi care au fost înnobilate de Regina Elizabeth a II-a, acesta primind în iunie 2015 titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici