Kim Kardashian a fost anunţată de medici că ar putea suferi de boala autoimună lupus

Vedeta de reality show americană Kim Kardashian a fost anunţată de medici că ar putea suferi de o boală autoimună, lupus, după ce un test de depistare a anticorpilor a ieşit pozitiv, potrivit CNN.

1256 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian a fost anunţată de medici că ar putea suferi de boala autoimună lupus

Kim Kardashian ar putea suferi de o boală autoimună, lupus

Premiera celui de-al XVII-lea sezon al reality show-ului "Keeping Up with the Kardashians" a expus câteva dintre problemele recente ale lui Kim Kardashian.

În vârstă de 38 de ani, actuala soţie a cântăreţului Kanye West spune că a avut anumite simptome îngrijorătoare, care au determinat-o să facă investigaţii medicale.

"M-am simţit atât de obosită, am avut stări de greaţă, iar mâinile mele s-au umflat. Simt, efectiv, că sunt dărâmată", a relatat aceasta.

Iniţial, Kardashian West a speculat că ar putea suferi de artrită reumatoidă, dar a decis să ceară opinia unui medic profesionist.

"Este atât de înfricoşător. A trebuit să merg la medic şi să văd ce se întâmplă, pentru că nu pot trăi aşa", a afirmat Kardashian.

Medicul ei i-a dat informaţia neplăcută potrivit căreia testele de sânge au relevat anticorpi asociaţi bolii lupus şi artritei reumatoide, vestea lăsând-o pe vedetă în lacrimi.

Potrivit Clinicii Mayo, lupus este o boală autoimună care apare atunci când sistemul imunitar al unei persoane atacă ţesuturile şi organele, cauzând inflamaţii.

Medicul lui Kim Kardashian a încercat să o liniştească pe vedetă, spunându-i că există posibilitatea ca testele să fie eronate.

Citeşte AICI despre cauzele, tipurile, simptomele, evoluţia şi tratamentul bolii autoimune

Taguri:
kim kardashian,
lupus,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici