Léa Seydoux, celebră pentru rolul din "La vie d'Adèle", ar putea deveni următoarea Bond girl

Actriţa franceză Léa Seydoux ar putea deveni următoarea Bond girl în cel de-al 24-lea film din franciza "James Bond", regizat de Sam Mendes.

518 afișări
Imaginea articolului Léa Seydoux, celebră pentru rolul din "La vie d'Adèle", ar putea deveni următoarea Bond girl

Actriţa Léa Seydoux ar putea deveni următoarea Bond girl

Actriţa a devenit cunoscută cu rolul din filmul "Adèle: Capitolele 1 şi 2/ La Vie d'Adèle", regizat de Abdellatif Kechiche, dar şi graţie colaborării sale cu Quentin Tarantino la pelicula "Ticăloşi fără glorie/ Inglourious Basterds" şi rolului interpretat în "Hotel Grand Budapest/ The Grand Budapest Hotel", regizat de Wes Anderson.

Ea ar putea interpreta în următorul film din franciza "James Bond" personajul Miranda Frost, jucat deja Rosamund Pike în "Să nu mori azi/ Die Another Day", în 2002, informează lefigaro.fr.

Rolul femeii agent secret, sofisticată şi atractivă, i s-ar potrivi de minune actriţei, scriu jurnaliştii francezi. Léa Seydoux ar putea completa astfel lista actriţelor franceze care au jucat în această franciză precum Sophie Marceau, Carole Bouquet, Eva Green şi Bérénice Marlohe.

Léa Hélène Seydoux-Fornier de Clausonne, născută pe 1 iulie 1985, a devenit cunoscută după ce a câştigat trofeul Chopard în 2009 la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes, premiu oferit celor mai promiţători actori din generaţia tânără, şi a fost nominalizată la gala César pentru cea mai promiţătoare actriţă pentru rolul din "Frumoasa persoană/ The Beautiful Person", din 2008.

De asemenea, actriţa a apărut în producţii importante de la Hollywood precum "Robin Hood", din 2010, "Miezul nopţii în Paris/ Midnight in Paris", din 2011, şi "Misiune imposibilă - Ghost Protocol/ Mission: Impossible - Ghost Protocol", din 2011.

Totodată, în 2013 a câştigat premiul Palme d'Or la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes pentru partitura din "La Vie d'Adèle".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici