La 94 de ani, Elisabeta a II-a călăreşte în curtea castelului. Prima apariţie a reginei după 3 luni de izolare

La aproape trei luni de când s-a retras la Castelul Windsor, apar primele imagini cu regina, într-o formă de invidiat, călare pe Balmoral Fern, unul dintre poneii ei din rasa Fell. Castelul Windsor este reşedinţa regală preferată a reginei, iar fotografia a fost făcută în acest weekend.

3264 afișări
Imaginea articolului La 94 de ani, Elisabeta a II-a călăreşte în curtea castelului. Prima apariţie a reginei după 3 luni de izolare

La 94 de ani, Elisabeta a II-a călăreşte în curtea castelului. Prima apariţie a reginei după 3 luni de izolare

Pasionată de călărie, Regina Elisabeta a II-a a fost un împătimit crescătoar de cai de curse de-a lungul domniei sale. Majestatea sa a fost foarte bucuroasă când a aflat că de astăzi, 1 iunie, cursele de cai vor fi reluate. Ele fuseseră anulate pe 17 martie, din cauza pandemiei.

Se crede că pe toată durata carantinei, regina Elisabeta a continuat să să facă plimbări zilnice pe cal. Se presupune că s-a strecurat pe o uşă laterală a castelului Windsor în fiecare dimineaţă pentru aceste scurte “călătorii”, evitând contactul cu gărzile de corp, cu servitorii sau cu familia pentru a nu-şi pune în pericol sănătatea.
 
Chiat dacă s-a retras la Castelul Windsor acum 11 săptămâni, regina şi-a îndeplinit zilnic sarcinile oficiale şi a condus audienţa săptămânală cu premierul Boris Johnson prin telefon.
 
Regina a avut două apariţii televizate în timpul blocajului. Primul discurs a avut rolul de a asigura ţara că virusul va fi învis şi că cei aflaţi în izolare „se vor întâlni din nou”, iar cel de-al doilea a avut o temă similară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici