LA MULŢI ANI, 2019! Sute de mii de români au întâmpinat noul an în aer liber, la petrecerile organizate de primăriile oraşelor

Primăriile marilor oraşe au pregătit pentru localnici şi turişti petreceri în aer liber de Revelion, unele doar cu focuri de artificii, altele cu concerte ale unor trupe şi artişti cunoscuţi.

1704 afișări
Imaginea articolului LA MULŢI ANI, 2019! Sute de mii de români au întâmpinat noul an în aer liber, la petrecerile organizate de primăriile oraşelor

LA MULŢI ANI, 2019! Sute de mii de români au întâmpinat noul an în aer liber, la petrecerile organizate de oraşe

Iată cum au întâmpinat noul an oamenii care au participat la evenimentele organizate de primăriile din marile oraşe:

Bucureşti, Piaţa Constituţiei: La Revelionul din acest an, organizat de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei, au cântat artişti precum Delia, Smiley sau Carla’s Dreams, iar invitat special a fost DJ-ul internaţional ATB.

Bucureşti, Parcul Titan: O altă petrecere în Capitală a fost organizată de Primăria Sectorului 3, de altfel singura primărie de sector care organizează un astfel de eveniment. „Primăria Sectorului 3 a pregătit un spectacol complex, cu încărcătură simbolică, în cadrul căruia vor performa artişti ai scenei româneşti, dintre care amintim: Alifantis&ZAN, Byron, Lidia Buble, Silviu Biriş, ROA,Vunk, Adrian Naidin, Mihai Mărgineanu, Paraziţii şi Carla’s Dreams”, transmit reprezentanţii Primăriei Sector 3.

Arad: La ora 22.00, în Piaţa Revoluţiei au început concerte susţinute de trupa Fantezia, Kamelia şi Goombay Dance Band. La miezul nopţii a fost organizat şi un show de artificii.

Braşov: Piaţa Sfatului rămâne locul de întâlnire al braşovenilor şi turiştilor, în noaptea de Revelion. Spectacolul a început la ora 22.30 cu muzică populară în interpretarea celor două „gemene ale folclorului maramureşean“, Suzana şi Daciana Vlad, urmate de Ciro de Luca, un fost carabinier italian care a făcut carieră în muzică şi s-a stabilit în România, iar în jurul orei 23.45 a început show-ul Phoenix. Trupa şi-a întrerupt concertul pentru trecerea în noul an şi a continuat după focul de artificii.

Cluj-Napoca: Începând cu or 22.00, în Piaţa Unirii au concerta Hora, Cargo şi Arpy&Zip Band. Focul de artificii de 15 minute a fost organizat în Piaţa Avram Iancu la miezul nopţii. Primăria a distribuit 700 de sticle cu şampanie.

Craiova: La ora 22.30, pe strada A.I. Cuza, în dreptul Universităţii din Craiova, a fost organizat un spectacol susţinut de Adrian Sână & Band. Pe scenă a urcat Smiley, apoi a avut loc focul de artificii.

Constanţa: Spectacolul a început la ora 19.00 şi a fost susţinut de Damian Drăghici, Sore, Nicoleta Nucă, Vanotek şi DJ Slimboy. La trecerea dintre ani a fost organizat nelipsitul spectacol de artificii.

La Iaşi, concertul dedicat Revelionului a avut loc în Piaţa Palatului Culturii, iar în cadrul evenimentului au cântat Saragossa Band, Bosquito şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, DJ Sava şi Annes.

Oradea: La ora 23.00 a început un concert în Piaţa Unirii cu Alessia JJ Gerardi & Fracassoni din Italia. La miezul a avut loc un foc de artificii.

La Piteşti, în Piaţa Primăriei, au urcat pe scenă Alexandra Ungureanu şi Alina Eremia şi a fost organizat şi un foc de artificii.

Sibiu: La ora 22.00, în Piaţa Mare au început să concerteze cei de la The Noise. Programul a continuat cu muzică rock în interpretarea binecunoscuţilor sibieni de la Riff, iar în ultima oră din an a cântat Ştefan Bănică & Band. Ora zero a noului an a fost marcată de un spectacol de artificii, apoi pe scenă au urcat olandezii de la BZN.

La Slatina au concertat Iris, Elena Ionescu, Nicoleta Oancea şi formaţia sa.

Timişoara: La ora 18.30, în Piaţa Victoriei din Timişoara, a început un spectacol susţinut de Sean Norvis, Kamelia, trupa Box Office, Basska şi Subcarpaţi.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici