Lady Gaga şi Madonna sunt verişoare

Cântăreţele americane Lady Gaga şi Madonna sunt verişoare de gradul al nouălea, a declarat Chris Child, un expert în genealogia vedetelor de la Hollywood. De când a explodat pe scena muzicii pop în urmă cu doi ani prin piese ritmate şi costume de scenă provocatoare, Lady Gaga a fost permanent comparată cu Madonna, considerată "regina muzicii pop".

959 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga şi Madonna sunt verişoare

Lady Gaga şi Madonna sunt verişoare (Montaj Foto)

Asemănările dintre cele două dive au fost considerate a fi atât de mari, încât la un moment dat Lady Gaga, în vârstă de 25 de ani, a fost chiar acuzată că a plagiat una dintre piesele celebre ale Madonnei, în vârstă de 52 de ani, informează dailymail.co.uk.

Potrivit unor documente recente, prezentate de Chris Child, cele două artiste americane sunt rude îndepărtate. "Sunt verişoare de gradul al nouălea", a declarat Chris Child, expert în cadrul New England Historic Genealogical Society, pentru publicaţia Boston Globe.

După cercetări amănunţite, Chris Child a prezentat presei americane o serie de dovezi în sprijinul descoperirii sale, potrivit căreia cele două cântăreţe ar avea ca strămoş comun o familie de fermieri care au părăsit Franţa şi s-au stabilit în provincia Quebec din Canada în anii 1600.

"Când am văzut că Lady Gaga are strămoşi canadieni de origine franceză, m-am gândit că ar putea fi ceva interesant acolo", a explicat Chris Child.

Expertul în genealogie a mers astfel pe urma familiilor canadiene de origine franceză "până în urmă cu două secole în doar câteva minute". Preoţii din Quebec au înregistrat toate căsătoriile celebrate în această provincie între anii 1600 şi 1900.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, nu a evitat în trecut să se compare cu Madonna.

"Amândouă suntem femei americane de origine italiană, amândouă ne-am făcut debutul pe scena underground din New York şi amândouă am devenit celebre după ce ne-am vopsit părul blond", a declarat Lady Gaga. "Cred că ceea ce avem în comun este faptul că amândouă suntem neînfricate, amândouă avem mult nerv", a adăugat tânăra cântăreaţa americană.

La rândul ei, Madonna nu a făcut un secret din faptul că este o admiratoare a cântăreţei Lady Gaga şi a putut fi văzută în public la un concert al acesteia, alături de fiica ei Loudes, la New York, în 2009.

Madonna şi Lady Gaga au apărut împreună şi într-un episod al emisiunii de satiră "Saturday Night Live", în octombrie 2009, când au mimat o scenă de "bătaie", înainte de a se săruta şi "împăca" în faţa telespectatorilor.

Însă relaţia dintre cele două dive pare să se fi răcit puţin în acest an, când Lady Gaga a fost nevoită să se apere în presă de acuzaţia că hitul ei "Born This Way" ar fi plagiat celebra piesă "Express Yourself" pe care Madonna a lansat-o în anii '80.

"Sunt compozitoare. Compun multe piese. De ce aş încerca să lansez un cântec şi să cred că voi păcăli pe toată lumea? E o acuzaţie complet ridicolă. Vă voi privi drept în ochi şi vă spun că nu sunt nici suficient de proastă, nici suficient de idioată să cred că voi sunteţi suficient de proşti şi suficient de idioţi încât să nu realizaţi că eu aş fi furat un cântec", a declarat Lady Gaga pentru revista muzicală britanică New Musical Express.

La fel ca Madonna, Lady Gaga a iritat foarte tare Biserica Catolică, mai ales din cauza single-ului "Judas", pe care l-a lansat în acest an cu câteva zile înainte de Vinerea Mare. Iniţial, piesa trebuia să fie lansată chiar în duminica Paştelui, spre supărarea multor credincioşi catolici.

Bill Donohue, preşedintele Ligii Catolice, a declarat pentru ABC News: "A făcut-o intenţionat. Vrea să arunce câteva săgeţi spre catolici. Am mai păşit deja pe acest drum şi în trecut. O imită pe Madonna. Madonna a recunoscut la un moment dat că nu suportă Biserica Catolică".

Foarte mult timp, Madonna, care de câţiva ani practică Kabbalah, i-a înfuriat sistematic pe liderii Bisericii Catolice prin ţinutele ei de scenă provocatoare şi prin versurile indecente ale pieselor sale.

Se pare că Lady Gaga nu este singura cântăreaţă celebră înrudită cu Madonna.

Astfel, Gwen Stefani, solista trupei No Doubt, este şi ea o verişoară îndepărtată a "reginei muzicii pop". Potrivit presei americane, soacra străbunicii lui Gwen Stefani avea acelaşi nume de familie cu cel al Madonnei (Ciccone, n.r.).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici