Laura Cosoi va juca un rol negativ în serialul "Moştenirea"

Laura Cosoi este cel mai nou nume din distribuţia serialului "Moştenirea", difuzat de Pro TV de luni până joi de la ora 22:15, actriţa interpretând un rol negativ în această producţie, informează televiziunea.

414 afișări
Imaginea articolului Laura Cosoi va juca un rol negativ în serialul "Moştenirea"

Laura Cosoi va juca un rol negativ în serialul "Moştenirea" (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Laura va interpreta rolul Graziei, sora Rominei (Cristina Cepraga), o femeie frumoasă, dar extrem de alunecoasă, care ascunde o mulţime de lucruri. Personajul interpretat de Laura este şi o dansatoare foarte bună, acesta fiind singurul lucru din viaţa ei la care ţine cu adevărat, conform ProTV.

În ceea ce priveşte relaţia ei cu Romina, Grazia pretinde că este o soră perfectă, pentru a beneficia de poziţia şi relaţiile lui Fabrizio (Cristi Iacob).

În realitate, aceasta este convinsă că poate cuceri orice bărbat şi că îi este superioară Rominei din toate punctele de vedere. "Mă bucur tare mult că în sfârşit pot să vorbesc despre noul meu proiect, deoarece eu am început să filmez la «Moştenirea» încă din luna septembrie a anului trecut. Mi se întâmplă pentru prima oară să interpretez un personaj negativ. Mă numesc Grazia şi sunt sora Rominei, proaspăt venită din Italia. Nu am să vorbesc prea mult despre personajul meu pentru că vreau să las publicul serialului să mă descopere treptat. Cu siguranţă însă vor avea loc foarte multe răsturnări de situaţii odată cu apariţia mea în casa lui Fabrizio", a declarat Laura.

Vedeta Pro TV este foarte încântată de acest proiect şi de oamenii cu care lucrează. "Mă simt onorată că fac parte dintr-o distibuţie atât de specială ca cea din producţia «Moştenirea» şi mă bucur enorm că am reuşit să-mi fac noi prieteni printre colegii mei. Aştept cu mare entuziasm să văd care va fi reacţia publicului la surpizele pe care noi le-am pregătit", a mai spus Laura.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici