Leonardo DiCaprio a fost atacat de un rechin alb în timpul unei scufundări în Oceanul Atlantic

Actorul Leonardo DiCaprio a declarat recent că un rechin alb uriaş a încercat să îl atace în timpul unei expediţii de scufundare, pe care a efectuat-o în 2006, în Oceanul Atlantic, în apropiere de Cape Town.

434 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio a fost atacat de un rechin alb în timpul unei scufundări în Oceanul Atlantic

Leonardo DiCaprio (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Actorul a efectuat expediţia într-o pauză de filmare a lungmetrajului "Diamantul sângeriu", iar în momentul atacului se afla într-o cuşcă de scufundare, în apropiere de Cape Town (Africa de Sud), informează femalefirst.co.uk.

"Mi-era o teamă teribilă de rechini, iar când am filmat «Diamantul sângeriu», în 2006, chiar am rămas blocat într-o cuşcă cu un mare alb, ceea ce a fost grozav. Era un rechin alb uriaş (...), care a sărit după un ton prins deasupra cuştii, a încercat să îl muşte şi a intrat în cuşcă. Rămăsese cu jumătate din corp afară, eu m-am ghemuit pe podea, a încercat să mă muşte, dar am supravieţuit", a declarat Leonardo DiCaprio în emisiunea "The Ellen DeGeneres Show" din 7 ianuarie.

Actorul, în vârstă de 39 de ani, a fost invitat în expediţia respectivă de către o organizaţie de protecţie a rechinilor, dar a recunoscut că experienţa l-a traumatizat.

"Nu mai vreau să repet experienţa, însă nu doresc nici să subapreciez activitatea lor, deoarece au proiecte extraordinare. Dar a fost absolut înfricoşător", a mai spus Leonardo DiCaprio.

Leonardo DiCaprio, născut în 1974, este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996.

În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în filmul lui Christopher Nolan - "Începutul/ Inception", lansat în cinematografe în 2010. Totodată, în anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat în "J. Edgar", în regia lui Clint Eastwood. Actorul a jucat în filmul "Marele Gatsby", o ecranizare de excepţie a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, în regia lui Baz Luhrmann, care a avut premiera anul trecut.

În prezent, Leonardo DiCaprio poate fi văzut pe marile ecrane în filmul "Lupul de pe Wall Street", în regia lui Martin Scorsese.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici