Linie specială RATB, la dispoziţia participanţilor la evenimentul-concept WonderDay, de pe 29 iunie

Persoanele care vor participa la evenimentul-concept WonderDay, care va avea loc pe 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogoşoaia de lângă Bucureşti, vor avea la dispoziţie o linie specială RATB ce va circula tur-retur pe toată durata evenimentului, informează organizatorii, Amphitrion.

1812 afișări
Imaginea articolului Linie specială RATB, la dispoziţia participanţilor la evenimentul-concept WonderDay, de pe 29 iunie

Linie specială RATB, la dispoziţia participanţilor la evenimentul-concept WonderDay, de pe 29 iunie (Imagine: Adrian Moise/Mediafax Foto)

Aşadar, persoanele interesate de evenimentul WonderDay vor avea la dispoziţie mai multe variante de transport printre care şi o linie specială de autobuz înfiinţată cu sprijinul Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) şi al Primăriei Mogoşoaia.

Aceasta va circula de la staţia Piaţa Charles De Gaulle până la staţia Palatul Mogoşoaia şi retur, începând cu ora 15.30, pâna la ora 1.00, la interval de 25-30 de minute.

Spectatorii vor mai avea printre opţiuni şi linia de autobuz preorăşenească 460, care circulă pe ruta Cartier Dămăroaia - Preventoriu (comuna Mogoşoaia), precum şi linia de maxi-taxi 508 cu plecare din Piaţa Chibrit (staţia de metrou 1 Mai). Organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun, fiind disponibile doar două parcări în zona Palatului Mogoşoaia pe şoseaua Bucureşti-Târgovişte, ambele cu locuri limitate. Pasionaţii de două roţi vor avea posibilitatea să îşi lase bicicleta chiar la intrarea în zona de eveniment, într-o parcare special amenajată.

Evenimentul WonderDay se va desfăşura pe data de 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogoşoaia, avându-i în program pe Aylin Cadir & The Lucky Charms, Tape Five, Moonlight Breakfast, Delilah şi celebrul Asaf Avidan, care va încheia seara cu un concert acustic special.

Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului, dar şi online, pe www.myticket.ro, la preţul de 149 de lei. În ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la preţul de 160 de lei. Copiii cu vârste sub 12 ani vor avea acces gratuit, numai acompaniaţi de cel puţin un adult.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici