Lionel Messi, prezent la spectacolul Cirque du Soleil inspirat din viaţa sa. Imagini exclusive au fost folosite de organizatorii ”Messi 10” - FOTO, VIDEO

Lionel Messi s-a aflat, joi, în public la premiera spectacolului Cirque du Soleil, intitulat ”Messi 10”, inspirat din viaţa sa.

348 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi, prezent la spectacolul Cirque du Soleil inspirat din viaţa sa. Imagini exclusive au fost folosite de organizatorii ”Messi 10” - FOTO, VIDEO

Lionel Messi, prezent la spectacolul inspirat din viaţa sa, ”Messi 10”, realizat de Cirque du Soleil

Premiera spectacolului a avut loc la Barcelona. În public, alături de Messi, s-a aflat soţia argentinianului, Antonela. Preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, s-a aflat şi el în rândul spectatorilor.

Spectacolul a început la ora 9 seara, iar invitaţii au fost întâmpinaţi pe covorul roşu. Printre aceştia s-au numărat Ansu Fati şi alţi câţiva coechipieri, cântăreţii Carlos Vives, Paulo Londra, Shakira şi Nicky Jam sau actorii Santi Millan şi Paz Vega. Jose Manuel Pinto. Jose Manuel Pinto s-a aflat şi el pe lista invitaţilor.

Spectacolul durează 90 de minute şi este împărţit în două, asemenea unui meci de fotbal. De asemenea, scena este un teren de fotbal. Lionel Messi a colaborat cu realizatorii showului, filmând imagini exclusive pentru el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici