Lista marilor artişti care se pregătesc să intre în Rock and Roll Hall of Fame

Whitney Houston, Depeche Mode şi Nine Inch Nails se pregătesc să intre în Rock and Roll Hall of Fame în anul 2020, arată The Guardian.

999 afișări
Imaginea articolului Lista marilor artişti care se pregătesc să intre în Rock and Roll Hall of Fame

Whitney Houston, Depeche Mode şi Nine Inch Nails se pregătesc să intre în Rock and Roll Hall of Fame

Responsabilii Rock and Roll Hall of Fame au anunţat lista artiştilor care vor fi incluşi în lista celor mai importante nume din istoria muzicii contemporane, în 2020.

Nu mai puţin de 500 de personalităţi din industria muzicală au votat pentru ca lista să se îmbogăţească incluzând nume ca Whitney Houston, Notorious BIG, Depeche Mode, T Rex, Nine Inch Nails şi Doobie Brothers.

Trent Reznor de la Nine Inch Nails a spus pentru Rolling Stone că e “şocat. Când mă uit cum sunt primite piesele Nine Inch Nails, zici că nimerim mereu între valuri. Nu ştiu dacă e un mecanism de apărare, dar am crezut că aşa o să fie mereu, sunt surprins plăcut să văd că avem parte de o asemenea recunoaştere”.

Printre artiştii care au fost luaţi în calcul dar nu au primit nici în acest an destule voturi pentru a fi incluşi în Hall of Fame se numără Kraftwerk, MC5, Motörhead şi Rufus featuring Chaka Khan.

Houston devine cu această oczie a 70-a femeie inclusă în lista pe care se găsesc peste 900 de bărbaţi.

”Până când mediul cultural nu se va apropia de societatea nu se vor întâmpla lucruri concrete. Avem nevoie de o mai mare deschidere a mediului cultural către societate”.

Rock and Roll Hall of Fame (RRHOF) este un muzeu amplasat în Cleveland, Ohio. Muzeul a fost inaugurat în 1983 şi documentează istoria genului rock.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici