Luminiţa Anghel, despre Mădălina: Trebuia pusă sub supraveghere după ce a vrut să se sinucidă

Cântăreaţa Luminiţa Anghel a declarat pentru MEDIAFAX că moartea Mădălinei Manole este "cea mai tristă veste" pe care a auzit-o în ultima vreme, precizând că este convinsă că problemele acesteia erau "mult mai adânci" şi trebuia pusă sub supraveghere după ce a avut prima tentativă de sinucidere.

80 afișări
Imaginea articolului Luminiţa Anghel, despre Mădălina: Trebuia pusă sub supraveghere după ce a vrut să se sinucidă

Luminiţa Anghel, despre Mădălina: Trebuia pusă sub supraveghere după ce a vrut să se sinucidă (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

"Este cea mai tristă veste pe care am auzit-o în ultima vreme. Sunt sub stare de şoc. Nu credeam că este într-o asemenea stare, am văzut-o mereu ca pe o femeie puternică, împlinită, fericită", a spus Luminiţa Anghel.

Ea a precizat că nu crede în speculaţiile potrivit cărora gestul Mădălinei Manole ar fi avut legătură cu neîmplinirea profesională din ultima vreme.

"Ei i s-a împlinit cel mai mare vis, acela de a avea un copil", a spus Luminiţa Anghel, adăugând că un copil este mai important decât profesia.

"Din cunoştinţele personale, am terminat Psihologia, sunt convinsă că problemele ei erau mult mai adânci şi că, probabil, cei din jur n-au avut timp sau ochi să observe la momentul respectiv. Odată ce a avut o tentativă de sinucidere, era evident că va urma o a doua şi o a treia. Trebuia pusă sub supraveghere", a mai afirmat Luminiţa Anghel.

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei miercuri dimineaţă în locuinţa lor din localitatea Otopeni. Conform unor surse judiciare, Mădălina Manole a fost găsită de personalul de la ambulanţă într-o baltă de sânge, având capul spart.

Primele cercetări indică fără dubii că artista s-a sinucis, unul din elemente care confirmă această ipoteză este şi mesajul pe care cântăreaţa l-a lăsat, miercuri, în jurul orei 2.00, soţului său pe telefonul acestuia, în care spunea că "nu se mai simte frumoasă", afirmă sursele citate.

Anchetatorii au găsit lângă corpul Mădălinei Manole un recipient cu insecticid şi un pahar, criminaliştii spunând că cel mai probabil artista a înghiţit din substanţă.

În urmă cu trei săptămâni, Mădălina Manole ar fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol.

Mădălina Manole ar fi împlinit miercuri 43 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici