Madonna, criticată pentru publicarea unei imagini în care fiul ei ţine în mâini o sticlă de alcool

Cântăreaţa Madonna a generat o serie de critici vehemente în spaţiul online după ce a publicat pe o platformă de socializare o fotografie în care fiul ei, care este minor, pozează ţinând în mâini o sticlă de alcool.

498 afișări
Imaginea articolului Madonna, criticată pentru publicarea unei imagini în care fiul ei ţine în mâini o sticlă de alcool

Rocco Ritchie, centru (Imagine: Instagram)

Artista americană a publicat pe platforma Instagram o fotografie în care Rocco, fiul ei biologic în vârstă de 13 ani pe care îl are cu regizorul Guy Ritchie, pozează alături de doi prieteni, tot adolescenţi, ţinând în mâini sticle de votcă şi de gin, informează contactmusic.com.

Fotografia este însoţită de următorul text: "Petrecerea tocmai a început! Arată-mi ce ai mai bun, anule 2014!".

Madonna se află în prezent în vacanţă alături de familia ei în staţiunea montană Gstaad din Elveţia, unde vârsta legală începând de la care tinerii au voie să consume băuturi alcoolice este de 16 ani.

Deşi Rocco pozează alături de acea sticlă de alcool, imaginea nu îl arată în timp ce ar bea din sticlă, iar Madonna spune că fiul ei cel mare nu consumă alcool.

"Nimeni nu a băut alcool, doar ne distram şi noi puţin! Calmaţi-vă şi procuraţi-vă simţul umorului! Nu începeţi noul an judecându-i (eronat) pe ceilalţi", a spus Madonna.

Totuşi, unul dintre utilizatorii reţelei Instagram şi-a exprimat nemulţumirea, criticând într-un alt mesaj publicarea acelei fotografii cu Rocco: "Eu lucrez într-o clinică de tratare a dependenţelor şi văd tragedii în fiecare zi. Îmi pasă suficient de mult, inclusiv de fiul Madonnei, pentru a-mi exprima punctul de vedere şi pentru a spune în mod public că aici nu e vorba de o judecată eronată atunci când glorifici efectele alcoolului în faţa unor copii".

Madonna, care mai are o fiică biologică, Lourdes, în vârstă de 17 ani, şi alţi doi copii adoptaţi din Malawi - David Banda şi Mercy James, ambii în vârstă de opt ani -, a recunoscut într-un interviu anterior faptul că şi-ar dori să fie un părinte mai strict.

"Cred că sunt un părinte destul de strict, dar, sincer, nu cred că sunt atât de strictă pe cât ar trebui să fiu. Ar trebui să fiu mai strictă. Este însă destul de greu. Fiecare zi este o negociere", a spus Madonna.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop" (Regina muzicii pop), Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2010, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici