Mai multe Biblii şi cruci de lemn au scăpat neatinse dintr-un incendiu izbucnit la o biserică | FOTO

Pompierii din West Virginia, Statele Unite au fost uimiţi să găsească mai multe Biblii şi cruci de lemn rămase intacte, în urma unui incendiu izbucnit la o biserică.

3022 afișări
Imaginea articolului Mai multe Biblii şi cruci de lemn au scăpat neatinse dintr-un incendiu izbucnit la o biserică | FOTO

Putere divină: Mai multe Biblii şi cruci de lemn au scăpat neatinse dintr-un incendiu izbucnit la o biserică | FOTO

Într-o postare pe Facebook, devenită virală, Departamentul de Pompieri din Coal City a distribuit fotografii cu peste 20 de Biblii şi trei cruci de lemn rămase intacte după un incendiu puternic. Flăcările au fost atât de devastatoare încât biserica va avea nevoie de lucrări de reconstrucţie. Pompierii recunosc că având în vedere intensitatea incendiului ar fi trebuit ca absolut orice lucru din clădire să fi fost ars până la cenuşă.

Cu toate acestea toate Bibliile şi crucile de lemn aflate înauntru nu au fost afectate de flăcări.

Pastorul Phil Farrington declară pentru Washington Post că „supravieţuirea miraculoasă a Bibliior şi a crucilor este un semn de la Dumnezeu”. „În ciuda focului, puterea lui Dumnezeu va dăinui mereu”, adaugă pastorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici