Mai mulţi poliţişti bulgari s-au intoxicat cu gazele lacrimogene destinate protestatarilor | VIDEO

Mai mulţi poliţişti din Bulgaria s-au intoxicat după ce gazul lacrimogen care era destinat mulţimii de protestatari din faţa Parlamentului a fost dus de vânt înapoi la autorităţi, potrivit Daily Mail.

2968 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi poliţişti bulgari s-au intoxicat cu gazele lacrimogene destinate protestatarilor | VIDEO

Mai mulţi poliţişti bulgari s-au intoxicat cu gazele lacrimogene destinate protestatarilor | FOTO

Ofiţerii formau o baricadă împotriva protestatarilor antiguvernamentali care manifestau în faţa Parlamentului bulgar weekend-ul trecut, atunci când un membru al forţelor de ordine a decis să folosească gazele lacrimogene, potrivit Daily Mail.

Un vânt puternic bătea în direcţia poliţiştilor, după cum se poate observa şi din mişcarea steagurilor pe care protestatarii le aveau.

Dispersându-se imediat şi încercând cu disperare să-şi acopere ochii, gazul lacrimogen pare să fi avut efectele scontate, doar că nu asupra oamenilor pentru care era destinat.

Substanţa chimică i-a împiedicat pe ofiţeri să-şi mai îndeplinească rolul timp de câteva minute, în timp ce aceştia şi-au spălat feţele cu apă.

Protestul avea loc în afara Parlamentului, în capitala Sofia şi a fost organizat prin intermediul reţelelor sociale. Protestatarii cer un referendum naţional pentru a schimba guvernul într-o „democraţie directă” şi „pentru a lupta împotriva corupţiei”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici