Marc Anthony divorţează de soţia sa, după ce artistul a sărutat-o pe Jennifer Lopez pe scenă

Marc Anthony şi de soţia sa, Sannon de Lima, au luat decizia de a divorţa, după doi ani de căsnicie. Zvonuri despre despărţire au fost răspândite după ce artistul a sărutat-o pe fosta sa soţie, Jennifer Lopez pe scenă, în timp ce ofereau un recital la Premiile Latin Grammy, potrivit usatoday.com.

39948 afișări
Imaginea articolului Marc Anthony divorţează de soţia sa, după ce artistul a sărutat-o pe Jennifer Lopez pe scenă

Marc Anthony divorţează de soţia sa, după ce artistul a sărutat-o pe Jennifer Lopez pe scenă

Cântăreţul Marc Anthony, câştigător al premiului Grammy, şi soţia sa au anunţat duminică vestea divorţului, după doi ani de căsnicie.

O scurtă declaraţie relatează că decizia de a încheia mariajul a fost luată mutual de Marc Anthony, în vârstă de 48 de ani, artist de renume născut în New York, dar cu origini portoricane şi fotomodelul din Venezuela, Shannon de Lima, în vârstă de 28 de ani.

Zvonuri despre despărţire au apărut în luna noiembrie, când Marc Anthony a stârnit controverse, după ce a sărutat-o pe scenă pe fosta sa soţie, superstarul Jennifer Lopez, în timp ce susţineau un recital în cadrul galei Premiilor Latin Grammy.

Marc Anthony s-a căsătorit cu de Lima în 2014, într-o festivitate desfăşurată la reşedinţa sa din Case de Campo, din Republica Dominicană. A fost a treia căsnicie a lui Marc Anthiny, tătal a şase copii din relaţii anterioare. Mariajul cu Jennifer Lopez s-a încheiat în 2011.

Jennifer Lopez si Marc Anthony au anunţat că sunt din nou impreună ... în studio, cel puţin. Fostul cuplu, care s-a destrămat în 2011, lucrau în luna octombrie la al doilea album în limba spaniolă al lui Lopez, potrivit Billboard. Albumul va fi lansat de cântăreaţă în 2017.

Anthony va fi producătorul executiv al proiectului, prin intermediul companiei sale de divertisment, Magnus Media. Prima dată când Lopez şi Anthony au colaborat muzical a fost în anii '90, când au lansat mega hit-ul "No Me Ames".

De atunci, cei doi au colaborat pentru single-uri precum "Escapémonos", dar şi în 2007, pentru albumul în limba spaniolă al lui Jennifer Lopez, intitulat "Como ama una mujer". Viitorul album va fi al doilea album al cântăreţei exclusiv în limba spaniolă, care va fi lansat în 2017, potrivit relatărilor presei. P

Primul single de pe album este programat să apară în luna noiembrie, transmite Billboard.

"Sunt atât de încântată şi într-adevăr aşteapt cu nerăbdare această nouă călătorie muzicală, când voi sărbători rădăcinile mele latine, alături de Marc Anthony şi familia Sony / Magnus", a declarat Lopez, potrivit Huffington Post.

Au trecut cinci ani de când Marc Anthony şi Jennifer Lopez au divorţat, dar ambii şi-au arătat respect reciproc, de când s-a produs ruptura.

Marc Anthony este unul dintre cei mai influenţi artişti ai timpului său şi un adevărat ambasador al muzicii şi culturii latino. A primit numeroase discuri de aur şi platină. Lista sa de premii Grammy a început în 1998 cu trofeul pentru cea mai bună interpretare latino/ tropical, pentru "Contra la corriente", urmat de Grammy pentru cea mai bună piesă a anului 1999, pentru "Dímelo".

Condus în parte de succesul single-ului "I need to know", Marc Anthony a lansat albumul de debut în limba engleză, ajungând la statutul de artist premiat cu triplu disc de platină în Statele Unite ale Americii. În 2005, Marc Anthony a primit două premii Grammy, unul pentru cel mai bun album pop latino, pentru "Amar sin mentiras", şi un altul pentru cel mai bun album tropical al anului, pentru "Valió la pena".

Marc Anthony a câştigat de-a lungul carierei sale 18 premii Lo Nuestro - cel mai mare număr de astfel de trofee primite de un artist.

Marc Anthony a îmbinat actoria şi cariera de muzician. A apărut în filme precum "Regii distrugători/ The Substitute", "Noaptea cea mare/ Big Night", "Virus distrugător/ Hackers" şi în producţii pe Broadway.

În mai 2010, Marc Anthony a lansat albumul "Iconos", cu balade în limba spaniolă, produs de Marc Anthony şi Julio Reyes.

În 2013, Marc Anthony a revenit în studioul de înregistrări pentru a lucra la noul său album de muzică originală salsa, intitulat "3.0". În aprilie 2013, a avut loc lansarea primului single de pe acel album, "Vivir Mi Vida", produs de Marc şi Sergio George, şi, la câteva ore de la lansare, această piesă a devenit numărul 1 în topurile iTunes şi Billboard.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici