Marc Anthony face campanie pentru Barack Obama

Marc Anthony şi-a adăugat numele pe lista vedetelor care s-au angajat să îl ajute pe Barack Obama în cursa pentru un nou mandat la Casa Albă, cântăreţul cerându-le membrilor comunităţii hispanice să-l susţină pe actualul preşedinte al Statelor Unite.

238 afișări
Imaginea articolului Marc Anthony face campanie pentru Barack Obama

Marc Anthony (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Foarte apreciat în comunitatea hispanică pentru baladele sale de dragoste şi pentru numerele de salsa, Marc Anthony a cerut comunităţii latino din Statele Unite "să facă mai mult decât să danseze" în aceste zile, potrivit huffingtonpost.com.

"Preşedintele ne sprijină, deci e timpul să îi arătăm şi noi sprijinul nostru", spune Marc Anthony, într-o înregistrare realizată pentru campania lui Barack Obama şi care vizează alegătorii de orgine sud-americană.

Marc Anthony a înregistrat mesaje de susţinere a preşedintelui Obama atât în limba engleză, cât şi în limba spaniolă.

În mesajele sale, Marc Anthony mai spune că populaţia latino "va avea un rol foarte important în desemnarea câştigătorului alegerilor din SUA din acest an".

Şi alte celebrităţi hispanice, inclusiv actriţa Eva Longoria şi vedeta de televiziune Cristina Saralegui, au înregistrat mesaje similare de susţinere a preşedintelui Barack Obama.

Mulţi specialişti în marketing consideră că aceste înregistrări de susţinere a preşedintelui Obama sunt inteligente pentru că se adresează alegătorilor latino, vorbitori de limbă engleză în primul rând, al căror număr este în creştere şi care vor avea un rol important în "bătălia" electorală.

Pe de altă parte, mai multe vedete hollywoodiene au organizat deja diverse tipuri de reuniuni pentru a strânge fonduri în favoarea preşedintelui Obama, printre ei numărându-se actorul George Clooney şi emblematica Anna Wintour, redactorul-şef al revistei Vogue. De asemenea, cântăreaţa Gwen Stefani va organiza "o zi familială" la reşedinţa ei din Beverly Hills, pe 12 august, la care va participa şi Michelle Obama.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici