Mariah Carey, dată în judecată de fosta asistentă / Cântăreaţa este acuzată de abuzuri fizice

O fostă asistentă a lui Mariah Carey a dat-o în judecată pe aceasta, acuzând-o de abuzuri fizice, verbale şi psihice, după ce cântăreaţa a acţionat-o în instanţă pentru şantaj, potrivit tmz.com.

395 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey, dată în judecată de fosta asistentă / Cântăreaţa este acuzată de abuzuri fizice

Mariah Carey şi fosta asistentă s-au dat în judecată una pe cealaltă

Miercuri, Mariah Carey şi-a dat în judecată o fostă asistentă, Lianna Azarian, pe care a acuzat-o de şantaj şi căreia îi cere despăgubiri de peste 3 milioane de dolari.

În documentele depuse la o instanţă din California, Carey spune că fosta asistentă i-a cerut 8 milioane de dolari, ameninţând-o că va face publice înregistrări video care o surprind pe cântăreaţă făcând "lucruri jenante". Azarian, care a fost angajată de Carey în 2015, ca asistentă executivă, ar fi filmat-o în secret pe cântăreaţă, iar aceste înregistrări i-ar fi afectat grav imaginea personală şi profesională dacă ar fi fost date publicităţii, potrivit documentelor.

Carey susţine că i-a plătit iniţial suma de 327.000 de dolari, dar a sfârşit prin a o concedia în noiembrie 2017, nefiind mulţumită de comportamentul ei, moment în care Azarian a şantajat-o din nou.

Azarian a dat-o la rândul ei în judecată pe Mariah Carey, susţinând că a fost victima unor oribile abuzuri fizice, verbale şi psihice atât din partea cântăreţei, cât şi a fostului manager al acesteia, din perioada 2013 - 2017, Stella Bulochnikov.

Azarian le-a dat în judecată pe Carey, Bulochnikov şi alte persoane din anturajul cântăreţei.

Totodată, avocatul lui Azarian, Mark Quigley, a declarat că afirmaţiile lui Mariah privind şantajul sunt "nefondate".

În aprilie anul trecut, Mariah Carey a fost acuzată de hărţuire sexuală şi de încălcarea drepturilor civile de fostul ei manager, Stella Bulochnikov, care a şi depus o plângere împotriva celebrei cântăreţe americane.

De cealaltă parte, Mariah Carey, care, anul trecut, a făcut public faptul că suferă de tulburare bipolară, a negat acuzaţiile.

În 2017, o fostă gardă de corp a acuzat-o pe cântăreaţă de hărţuire sexuală.

Mariah Carey, renumită pentru vocea sa care atinge cinci octave, şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani. A lansat 13 albume de studio şi a jucat în mai multe filme. A fost recompensată până în prezent cu cinci premii Grammy, 19 premii World Music, 11 American Music şi 14 trofee Billboard Music.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici