Mariah Carey va primi un onorariu impresionant pentru un concert pe care îl va susţine de Revelion

Cântăreaţa americană Mariah Carey va primi un onorariu impresionant, cuprins între 2 milioane şi 5 milioane de dolari, pentru un concert extraordinar pe care îl va susţine în noaptea de Revelion, pe celebra plajă Copacabana din Brazilia, informează contactmusic.com.

410 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey va primi un onorariu impresionant pentru un concert pe care îl va susţine de Revelion

Mariah Carey va primi un onorariu impresionant pentru un concert pe care îl va susţine de Revelion

Artista americană va lansa şi o carte pentru copii, dedicată sărbătorilor de iarnă. Mariah Carey, care are doi copii - gemenii Moroccan şi Monroe, în vârstă de 4 ani - cu soţul ei Nick Cannon, de care s-a separat în 2014, s-a declarat "încântată şi mândră" de faptul că va lansa o carte pentru copii, ce va fi publicată sub forma unei poveşti în imagini, bazată pe cântecul ei de succes din 1994 "All I Want For Christmas Is You".

"Atunci când am compus «All I Want For Christmas Is You», îmi doream ca acest single să devină un cântec clasic de Crăciun. Sunt foarte mândră de impactul pe care îl are acest cântec, care continuă să creeze noi amintiri pentru fanii lui, în fiecare an. Sunt încântată de faptul că pot să aduc povestea acestui cântec în faţa unei noi generaţii de familii prin intermediul unei cărţi de poveşti ilustrate", a declarat vedeta americană.

Noul volum include versurile acestui cântec celebru şi spune povestea unei fetiţe care îşi doreşte să primească de Crăciun un căţeluş.

Recent, presa americană a anunţat că Mariah Carey va debuta şi în calitate de regizor de televiziune, cu filmul de televiziune "Mariah Carey's Christmas Project", produs de postul Hallmark.

Acest film de Crăciun, în care Mariah Carey va fi şi actriţă, va fi difuzat în luna decembrie, în cadrul programului "Countdown to Christmas" al aceleiaşi televiziuni.

Mariah Carey şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani, fiind recunoscută pentru vocea sa care atinge cinci octave. A lansat 14 albume de studio şi a jucat în mai multe filme.

Mariah Carey, câştigătoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii '90, iar albumele ei s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu casa de discuri Columbia Records.

Artista, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, datorită piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decenii. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Anul trecut, Mariah Carey a susţinut un nou turneu mondial, prin care artista americană şi-a promovat cel mai recent album de studio, "Me. I Am Mariah...The Elusive Chanteuse", lansat pe piaţă în mai 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici