Mark Wahlberg conduce în topul celor mai bine plătiţi actori din lume

Mark Wahlberg conduce în topul celor mai bine plătiţi actori din lume, realizat anual de revista Forbes, clasament care a evidenţiat o imensă disparitate între veniturile obţinute de vedetele masculine şi cele feminine, informează agenţia Reuters.

4350 afișări
Imaginea articolului Mark Wahlberg conduce în topul celor mai bine plătiţi actori din lume

Mark Wahlberg conduce în topul celor mai bine plătiţi actori din lume

Wahlberg, în vârstă de 46 de ani, a câştigat 68 de milioane de dolari în perioada 1 iunie 2016 — 1 iunie 2017 datorită rolurilor interpretate în filmele 'Daddy's Home 2' şi 'Transformers: The Last Knight', conform clasamentului Forbes publicat marţi.

Fostul rapper american devenit actor l-a detronat pe liderul din 2016 al clasamentului celor mai bine plătiţi actori din lume, Dwayne Johnson, cunoscut sub numele "The Rock", care se situează în acest an pe locul al doilea, cu câştiguri obţinute în ultimul an estimate la 65 de milioane de dolari.

Lista Forbes evidenţiază încă o dată diferenţa de remunerare între femei şi bărbaţi. Săptămâna trecută, publicaţia americană a declarat-o pe Emma Stone, care a câştigat un Oscar pentru rolul din 'La La Land', drept cea mai bine plătită actriţă, cu venituri obţinute în ultimul an estimate la 26 milioane de dolari.

Potrivit Forbes, veniturile cumulate ale actorilor din Top 10, obţinute în ultimele 12 luni, se ridică la 488,5 milioane de dolari, de aproape trei ori mai mult decât cele 172,5 milioane de dolari cât totalizează veniturile din ultimul an ale primelor zece cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood.

Top 10 al celor mai bine plătiţi actori din lume este completat de Vin Diesel (54,5 milioane de dolari), Adam Sandler (50,5 milioane de dolari), Jackie Chan (49 milioane de dolari), Robert Downey Jr. (48 milioane de dolari), Tom Cruise (43 milioane de dolari) şi de trei vedete de la Bollywood — Shah Rukh Khan (38 milioane de dolari), Salman Khan (37 milioane dolari) şi Akshay Kumar (35,5 milioane de dolari).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici