Martha Stewart a făcut publice o serie de fotografii din perioada când era model

Martha Stewart, femeie de afaceri de succes şi una dintre cele mai puternice figuri din media americană, a dezvăluit recent mai multe fotografii din anii '60, când era un model de succes.

978 afișări
Imaginea articolului Martha Stewart a făcut publice o serie de fotografii din perioada când era model

Martha Stewart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Considerată un guru al vieţii mondene şi al stilului de viaţă luxos, Martha Stewart, acum în vârstă de 71 de ani, a fost un model de succes în adolescenţă, reuşind să îşi suplimenteze veniturile obţinute din bursă cu joburi part-time. Printre brandurile pentru care a lucrat se numără şi Chanel, scrie Daily Mail

"Am făcut destulă muncă de model plătită cu 50 de dolari pe oră - ceea ce la acea vreme reprezenta un câştig frumos", a povestit Martha Stewart pentru postul de televiziune PBS, în cadrul documentarului "MAKERS: Women Who Make America", care a avut premiera la începutul acestei săptămâni.

Fotografiile pe care Stewart le-a făcut publice o înfăţişează pe aceasta, care era proaspăt căsătorită - mariajul ei cu Andrew Stewart a avut loc în 1961 - în diferite ipostaze, demonstrând astfel că este un model versatil.

Aceasta apare în hainele retro specifice anilor '60, în ipostaza de fermieră, în costum de baie, dar şi întruchipând o femeie de afaceri.

Documentarul difuzat de PBS o prezintă pe Martha Stewart drept una dintre primele femei din America devenite miliardare prin propriile forţe. Astfel, după ce a absolvit colegiul, ea a ajuns în scurt timp să devină broker pe Wall Street. Însă acesta a fost un prim pas, pentru că, la puţin timp după aceea, a restaurat o fermă din 1805 şi şi-a început, în 1976, propria afacere cu produse de catering.

Acesta a fost începutul ascensiunii ei şi piatra de temelie a imperiului pe care îl deţine în prezent. Aşa se face că, după ce Alan Mirken, şeful Crown Publishing Group şi partener de afaceri al lui Andrew Stewart, a gustat pentru prima dată din mâncarea gătită de ea, a semnat imediat un contract pentru publicarea primei ei cărţi, în decembrie 1982.

Au urmat alte numeroase apariţii editoriale din acelaşi domeniu lifestyle, iar faima ei a crescut odată cu apariţiile în emisiuni ale celebrilor Oprah Winfrey şi Larry King.

"Antreprenorii iau o idee, cât de mică, şi cu ea cuceresc lumea", a dezvăluit Martha Stewart secretul reuşitei ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici