MasterChef: Provocări, surprize şi noi eliminări în ediţia de marţi a concursului - VIDEO

În ediţia "MasterChef" de marţi, difuzată la Pro TV, concurenţii rămaşi în joc au avut parte de o provocare dublă, de certuri, de o ieşire intempestivă din platou şi de un test sub presiune.

864 afișări
Imaginea articolului MasterChef: Provocări, surprize şi noi eliminări în ediţia de marţi a concursului - VIDEO

"Cutia misterelor" vine la MasterChef în porţie dublă, marţi, la Pro TV

Dacă simţeau că sunt copleşiţi de fiecare dată când ridicau Cutia misterelor, săptamana aceasta concurenţii "MasterChef" au avut parte de porţie dublă de surprize.

Astfel, în ediţia "MasterChef" de marţi, difuzată la Pro TV de la 20.30, concurenţii rămaşi în joc au avut parte de o provocare la care nici nu se aşteptau: să includă în preparatele lor un ingredient vedetă, pe care însă l-au aflat după jumătate de oră din momentul în care s-au apucat de gătit. Aceştia au simţit pe pielea lor cum e să te apuci de gătit, fără să ştii care va fi rezultatul final.

Concurentii au aflat că trebuie să pregateasca un fel în care ananasul să fie vedeta, în condiţiile în care mulţi dintre ei se apucaseră să găteasca muşchi de vită cu legume.

"Eu n-am gatit in viata mea ananas, ma pregateam sa arunce juratii cu farfuria in mine", a marturisit cu sinceritate unul dintre concurenti. "Ananas cu branza nu merge. Ananas cu ou, pe dracu!", a exclamat si Victor, contrariat ca ingredientul surpriza nu se potrivea cu nimic din ce gatise el.

Câştigatorul de la Cutia Misterelor a fost declarat Rareş Burducea, care a pregatit o supa rece de ananas. "Din 60 de minute am gătit 10. Sclipirea de moment te duce mai departe decât îţi poţi imagina" a recunoscut el.

VEZI AICI MOMENTUL "CUTIEI MISTERELOR"

Show-ul a continuat cu o probă care i-a pus la grea încercare pe concurenţii aflaţi în faţa a trei zone culinare exotice. În bucătărie au ieşit scântei, pentru că au apărut din nou nemulţumiri şi comentarii acide.

Dacă în ediţia de săptămâna trecută, Nicoleta Matea a fost surprinsă în ipostaze compromiţătoare cu un coleg, la următoarele probe s-a dovedit că prietenia lor nu avea baze atât de solide.

Casnica de la MasterChef s-a supărat pe colegul ei pentru că nu i-a repartizat preparatul pe care ştia ea cel mai bine să-l gateasca, la proba la care trebuiau sa reproduca trei mancaruri exotice. Nicoletei i s-a părut ca Rareş s-a înţeles cu toata lumea şi le-a dat tuturor ce preparate şi-au dorit, numai ei i l-a ales pe cel mai nepotrivit.

"Sunt foarte suparata şi dezamagita şi nu vreau să mai am de-a face cu absolut nimeni din casa aia, nu trebuie să stau sub acelasi acoperis cu oameni care nu au caracter. Predau şortul in seara asta" a spus ea dupa ce a iesit din platoul show-ului.

Ceilalti colegi nu au fost însă de acord cu ea. "Nimeni nu i-a spus lui Rareş ce vrea să gateasca", au precizat mai multi în faţa camerelor de filmat.

Deşi a declarat că doreşte să plece şi că se va sabota singură, atunci cand a venit momentul să gătească şi-a dat toată silinţa, in aşa fel incat a trecut cu bine de toate probele.

CUM A REACŢIONAT CASNICA DE LA MASTERCHEF

La final, a avut loc testul sub presiune la care concurenţii trebuiau să ghicească ingredientele dintr-o supă.

VEI AICI TESTUL SUB PRESIUNE

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici