MEDIAFAX ZOOM: Dunărea - GALERIE FOTO

În drumul ei spre Marea Neagră, Dunărea traversează zece ţări. A fost şi rămâne o graniţă care desparte, dar şi o "autostradă" care reuşeşte să lege destine umane.

812 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Dunărea - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Dunărea (Imagine: Christof Stache / AFP)

Vă propunem o selecţie de imagini care reprezintă atât fragmente din viaţa bătrânului fluviu, cât şi din vieţile oamenilor care pentru mai mult sau mai puţin timp au ajuns să se intersecteze cu el.

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici