REVELION 2013: Meniul restaurantului unde Traian Băsescu va petrece de Anul Nou

Ajuns la Covasna cu elicopterul în această dimineaţă, preşedintele Traian Băsescu a anunţat că îşi va petrece Revelionul la un hotel de patru stele din oraş, împreună cu soţia şi cele două fiice, Elena şi Ioana.

1137 afișări
Imaginea articolului REVELION 2013: Meniul restaurantului unde Traian Băsescu va petrece de Anul Nou

Traian Băsescu (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Întrebat unde va petrece Revelionul, şeful statului a spus că la Hotelul Clermont din staţiunea Covasna.

"Şi dacă nu v-aş spune, tot aţi afla. La Clermont o să fac Revelionul, vor veni şi fetele mâine (luni - n.r.)", a afirmat el.

În meniul de revelion al hotelului de patru stele la care va petrece Revelionul familia prezidenţială se regăsesc ficat de gâşcă cu vişine şi reducţie de vin roşu, somon la grătar cu sos de lămâie, pulpă de raţă umplută cu ciuperci de pădure şi sos cumberland, muşchi de vită cu sos bearnez şi creveţi.

FOTO: www.clermonthotel.ro

La aperitiv, preşedintele va fi servit cu brânzeturi franţuzeşti şi fructe, iar ca desert meniul include Gazpacho de pepene galben cu îngheţată de iaurt şi Millefeuille.

De asemenea, pe masă vor fi, pe lângă şampanie, sortimente de vinuri româneşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici