Michael Jackson va fi înmormântat pe 29 august - VIDEO

Familia lui Michael Jackson a confirmat, printr-un purtător de cuvânt, faptul că starul va fi înmormântat, în cadrul unei ceremonii private, pe 29 august - ziua în care acesta ar fi împlinit 51 de ani -, la cimitirul Forest Lawn-Glendale din Los Angeles, informează accesshollywood.com.

213 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson va fi înmormântat pe 29 august - VIDEO

Michael Jackson va fi înmormântat pe 29 august (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al familiei Jackson, Ken Sunshine, a declarat că la ceremonie vor fi invitaţi doar rudele şi prietenii foarte apropiaţi.

"Familia Jackson doreşte să-şi exprime gratitudinea faţă de fanii lui Michael din lumea întreagă, în vremurile acestea dificile", a adăugat Sunshine.

Detaliile ceremoniei au fost ţinute secrete. Anunţul a venit după ce, luni, publicaţia New York Daily News scria că tatăl regretatului star, Joe Jackson, a spus că fiul său va fi înmormântat în ziua în care ar fi împlinit 51 de ani.

Ken Sunshine a spus că Jackson va fi înmormântat pe Terasa Sfântă de la Marele Mausoleu al cimitirului Forest Lawn-Glendale. Potrivit site-ului cimitirului, mausoleul este decorat cu imitaţii ale unor opere create de Michelangelo, dar şi cu o replică a "Cinei cea de taină" a lui Leonardo da Vinci.

Cimitirul este situat în Glendale, foarte aproape de nordul oraşului Los Angeles. Este un loc diferit de cimitirul Hollywood Hills unde familia Jackson a fost văzută strângându-se în zilele de după decesul starului, produs pe 25 iunie.

Presa internaţională scria, în urmă cu o săptămână, că Michael Jackson, decedat pe 25 iunie, în urma unui stop cardiac, a fost deja înmormântat, la începutul lunii august. Însă acele informaţii se bazau doar pe câteva surse neidentificate şi nu au fost niciodată confirmate de reprezentanţii familiei Jackson.

Motivul care a provocat stopul cardiac suferit de Michael Jackson a rămas învăluit în mister.

Reprezentanţii Institutului de Medicină Legală din Los Angeles au completat deja raportul autopsiei, însă rezultatele lui vor rămâne confidenţiale până când poliţia va finaliza ancheta.

Cauzele morţii cântăreţului ar putea fi asociate cu dependenţa acestuia de medicamente calmante şi antidepresive, potrivit poliţiei din Los Angeles.

Video Stirileprotv

Contractele de merchandising semnate de administratorii averii lui Michael Jackson, aprobate

Justiţia americană a aprobat, luni, contractele de merchandising semnate de administratorii averii lui Michael Jackson, însă a amânat luarea unei decizii privind o expoziţie itinerantă dedicată memoriei "Regelui muzicii pop", în urma unor obiecţii formulate de mama starului.

Judecătorul Mitchell Beckloff de la Curtea Superioară din Los Angeles, care supraveghează chestiunile judiciare legate de averea regretatului Michael Jackson, a aprobat contractul semnat între cei doi executori ai testamentului starului şi Bravado International Group, o divizie a Universal Music Group, deţinută de Vivendi SA.

Acelaşi judecător a amânat până vineri decizia referitoare la organizarea de către promotorul AEG Live a unei expoziţii itinerante în care să fie expuse diverse obiecte ce i-au aparţinut starului.

El a motivat decizia prin faptul că mama starului, Katherine Jackson, a avut anumite obiecţii, considerând că această expoziţie va aduce încasări mult prea mici fondului care administrează averea lui Michael Jackson.

Pe 7 august, judecătorul Mitchell Beckloff a aprobat contractul dintre administratorii averii Jackson, AEG Live şi Columbia Pictures, o diviziune a Sony Corp., pentru realizarea unui film ce va fi lansat pe 30 octombrie şi în care vor fi prezentate imaginile cu ultimele repetiţii ale celebrului cântăreţ.

Executorii testamentului lui Michael Jackson, prieteni de mulţi ani ai starului, avocatul John Branca şi producătorul muzical John McClain, au declarat că aceste contracte vor genera multe milioane de dolari pentru fondul care administrează averea cântăreţului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici