Mihai Mărgineanu lansează albumul "Pe sub norii de hârtie"

Cântăreţul Mihai Mărgineanu va lansa un nou album, intitulat "Pe sub norii de hârtie", într-un concert care va avea loc pe 19 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală, informează casa de discuri Cat Music/ Media Services.

252 afișări
Imaginea articolului Mihai Mărgineanu lansează albumul "Pe sub norii de hârtie"

Mihai Mărgineanu lansează albumul "Pe sub norii de hârtie" (Captură video)

Biletele au fost puse în vânzare la casieria Sălii Palatului, magazinul Muzica, în reţeaua magazinelor Diverta, Vodafone, Germanos şi online, pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint.ro şi www.eventim.ro. Acestea costă 30, 50, 100 şi 150 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

Mihai Mărgineanu s-a lansat pe piaţa muzicală la 36 de ani, o vârstă aparent nefirească pentru o asemenea orientare profesională, dar nu şi pentru transformarea unui vis în realitate. "Gore din Chitila" şi "Mă iubeşte femeile" sunt primele piese care l-au făcut celebru pe artist.

De curând, Mihai Mărgineanu a lansat un nou videoclip, pentru "Melci, scoici, raci", single ce va fi inclus pe următorul album, "Pe sub norii de hârtie".

Lansarea noului album semnat Mihai Mărgineanu - cel de-al treilea din cariera sa - va fi marcată de concertul de la Sala Palatului, în care momentele inedite se vor împleti cu muzica în stilul inconfundabil al artistului.

"Mie mi-e cam frică de Sala Palatului, dar dacă Dan Popi (Cat Music - n.r.) are încredere, eu am acceptat. I-am rugat pe Răzvan şi Dani să fie prezentatorii acestui spectacol. Nici până acum nu ştiu dacă băieţii au acceptat", spune artistul.

Printre invitaţii din spectacol se numără Marius Mihalache, Florin Ionescu, Aurelian Temişan, precum şi diverşi instrumentişti şi actori. "Am foarte mulţi invitaţi în cadrul show-ului, astfel încât, sper ca fiecare cântecel în parte să reprezinte un moment special chiar şi pentru noi. Dar nu vreau să divulg prea multe, pentru că s-ar putea să mai schimbăm pe parcurs diverse chestii. Nu pot transpune cu adevărat în cuvinte ceea ce se va întâmpla în cadrul acestui concert, pentru că nici eu, care le-am pus cap la cap, cu mare atenţie la fiecare amănunt, nu pot fi sigur de ce se va întâmpla cu adevărat pe scenă".

În exclusivitate, noul album Mihai Mărgineanu se va distribui numai cu Gazeta Sporturilor de marţi, 17 noiembrie, la preţul de 8,99 de lei.

Melci, scoici, raci

Mă iubeşte femeile

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici