Miranda din "Totul despre sex", la 47 de ani. Cynthia Nixon a terminat filmările la pelicula "A Quiet Passion" - FOTO

Actriţa Cynthia Nixon, celebră graţie personajului Miranda Hobbes din franciza "Totul despre sex", a împlinit în luna aprilie 47 de ani, ea urmând să apară în acest an într-un film despre viaţa şi cariera poetei americane Emily Dickinson.

3208 afișări
Imaginea articolului Miranda din "Totul despre sex", la 47 de ani. Cynthia Nixon a terminat filmările la pelicula "A Quiet Passion" - FOTO

Miranda din "Totul despre sex", la 47 de ani. Cynthia Nixon

Cynthia Nixon a debutat în cinema la 12 ani, printre filmele de la începutul carierei fiind " Little Darlings" (1980),  "Prince of the City " (1981), "Amadeus", de Milos Forman (1984) sau "O.C. and Stiggs" de Robert Altman (1985).

Rolul care i-a adus celebritatea este cel al Mirandei Hobbs din serialul "Totul despre sex", care a devenit un fenomen mondial. Seria prezintă viaţa a patru prietene, care îşi construiesc o carieră, dar sunt şi în căutarea unei vieţi sentimentale, în Manhattan. Serialul are la bază cartea cu acelaşi nume de Candace Bushnell, alcătuită din editorialele sale publicate în ziarul New York Observer.

Cynthia Nixon a jucat rolul Mirandei între 1998 şi 2004 în serialul TV.

După succesul înregistrat de serial, producătorii au decis să lanseze două filme de lungmetraj care să continue poveştile celor patru protagoniste.

În mai 2012, actriţa Cynthia Nixon s-a căsătorit cu partenera ei de viaţă Christine Marinoni. Cele două au un băieţel, Max Ellington Nixon-Marinoni, născut de Christine Marinoni în februarie 2011.

Cynthia Nixon mai are doi copii - Samantha, în vârstă de 16 ani, şi Charles Ezekiel, în vârstă de 10 ani - cu fostul său iubit, Danny Mozes, un profesor de limba engleză cu care a avut o relaţie din 1988 până în 2003.

În curând, actriţa va putea fi văzută în filmul "A Quiet Passion", inspirat de viaţa şi cariera poetei americane Emily Dickinson, care se află în post-producţie. Regizorul britanic Terence Davies a declarat că a scris scenariul pentru acest film gândindu-se la Cynthia Nixon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici