Miron Cozma s-a căsătorit cu Marinela Niţu

Fostul lider al minerilor Miron Cozma s-a însurat, sâmbătă, cu Marinela Niţu, cu care a avut o relaţie încă din 1998, timp de câţiva ani, ceremonia având loc la Braşov, într-un cadru restrâns.

1073 afișări
Imaginea articolului Miron Cozma s-a căsătorit cu Marinela Niţu

Miron Cozma s-a căsătorit cu Marinela Niţu (Imagine: Lucian Alecu/Arhiva Mediafax Foto)

Ceremonia a fost oficiată la Biserica "Sfânta Treime" din Scheii Braşovului, în prezenţa unor rude apropiate.

Preotul Aurelian Reit, care a oficiat căsătoria, spune că a fost impresionat de faptul că pe toată durata ceremoniei cei doi miri au ţinut în mână o fotografie cu părinţii lui Miron Cozma, care sunt decedaţi.

"A fost o cununie frumoasă, simplă. Au avut câţiva invitaţi. Noi am văzut-o ca pe o cununie obişnuită, nu ca una de vedete. Lucrul care m-a impresionat foarte mult a fost că amândoi erau foarte emoţionaţi şi pe tot parcursul ceremoniei au ţinut în mână o fotografie cu părinţii lui, care au decedat. Asta mi s-a părut foarte frumos şi sensibil. Ea a şi plâns. Avea o rochie albă, frumoasă", a spus preotul paroh Aurelian Reit.

Miron Cozma şi cântareaţa Marinela Niţu s-au cunoscut în 1998.

În februarie 2001, fostul lider al minerilor declara, într-un interviu acordat PRO TV, că Marinela Niţu este femeia pe care orice bărbat ar vrea să o aibă ca soţie şi că, de când a cunoscut-o, în 1998, a rămas pentru el cea mai mare dragoste.

Miron Cozma spunea că Marinela Niţu este singurul om care l-a văzut cum era de fapt, deşi mulţi l-au cunoscut altfel.

"A descoperit în mine lucruri despre care nu ştiam că existau. I-am scris 78 de poezii. Ea le spune comoara ei. Mi-am descoperit o genă poetică pe care nu ştiam că o am", afirma Cozma.

În mai 2009 însă, Miron Cozma s-a căsătorit cu avocata Monica Ionescu, care l-a reprezentat în procesul mineriadelor.

După un an şi câteva luni, cei doi au divorţat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici