Miss World România: Cine ne va reprezenta la finala Miss World din acest an - VIDEO

O tânără în vârstă de 21 de ani, Alexandra Stănescu, din judeţul Dâmboviţa, va reprezenta România la finala Miss World, găzduită anul acesta de capitala Angliei, în luna octombrie, ea fiind desemnată în urma competiţiei naţionale, desfăşurată la Piteşti, locul natal al câştigătoarei de anul trecut.

1460 afișări
Imaginea articolului Miss World România: Cine ne va reprezenta la finala Miss World din acest an - VIDEO

Miss World România: Cine ne va reprezenta la finala Miss World din acest an

Concursul a durat peste cinci ore, cele 30 de fete fiind supuse mai multor probe, dintre care cea mai spectaculoasă a fost cea a costumelor de baie, competiţia fiind extrem de echilibrată.

Concursul Miss World România a fost câştigat de Alexandra Stănescu, din judeţul Dâmboviţa, iar alte două fete, Delia Ducă şi Georgiană Moga, au fost desemnate Miss Intercontinental şi, respectiv, Miss Global.

"Toate fetele au fost extrem de frumoase şi deosebite. Urmează Londra, mă voi pregăti cât pot eu de bine şi vă promit că nu vă voi dezamăgi", a declarat Miss World România.

Finala Miss World, cea de-a 61-a ediţie, va avea loc în 6 noiembrie, la Londra, evenimentul fiind urmărit în fiecare an de peste un miliard de telespectatori din 168 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici