Modelul Chrissy Teigen şi cântăreţul John Legend au devenit părinţi: "Dragostea noastră a sosit! "

Modelul american Chrissy Teigen şi cântăreţul John Legend au devenit părinţi, cei doi anunţând pe reţelele de socializare naşterea primului lor copil, o fetiţă pe nume Luna Simone Stephens, fericitul eveniment petrecându-se, joi, 14 aprilie, informează usmagazine.com.

949 afișări
Imaginea articolului Modelul Chrissy Teigen şi cântăreţul John Legend au devenit părinţi: "Dragostea noastră a sosit! "

Modelul Chrissy Teigen şi cântăreţul John Legend au devenit părinţi: "Dragostea noastră a sosit! " (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"A sosit! Luna Simone Stephens, suntem atât de îndrăgostiţi de tine! Şi foarte somnoroşi. Extrem de smonoroşi!", a scris Chrissy Teigen pe contul său de Instagram, alăturând o imagine de la spital cu datele privind greutatea micuţei: 3.033 kg.

John Legend a postat şi el pe Twitter un text aniversar, spunându-le fanilor: "Dragostea noastră a sosit! Luna Simone Stephens, născută joi, 14 aprilie. Nu putem fi mai fericiţi!"

Modelul din Sports Illustrated Swimsuit, care are 30 de ani a anunţat în octombrie că aşteaptă un copil împreună cu John Legend.

"După cum ştiţi, încercăm să facem un copil de ceva timp acum. Nu a fost uşor, dar am încercat pentru că suntem nerăbdători să aducem pe lume primul nostru copil şi să ne întemeiam o familie", a scris la acea vreme, Chrissy Teigen pe Instagram. "Suntem atât de fericiţi că se întâmplă. Vă mulţumim pentru toată dragostea voastră şi pentru urări. De-abia aştept să-mi mângâi burtica!"

În februarie, modelul, care este şi autoare a cărţii de bucate "Cravings" a dezvăluit că împreună cu Legend a selectat sexul bebeluşului prin fertilizare in vitro. Teigen le-a răspuns criticilor pe Twitter scriind: "Nu sunt supărată pe credinţele nimănui dar nici nu caut să îi fac pe oameni să se simtă vinovaţi de deciziile lor."

În ciuda acestor critici, ea şi cu Legend şi-au dorit mult să devină părinţi. De fapt, cântăreţul hit-ului "All of Me" a compus deja o piesă despre fetiţa sa. "Sigur că am scris cântece despre faptul că voi deveni tătic încerând să-mi dau seama ce presupune acest lucru.", a declarat Legend la un eveniment în Austin, Texas, în martie. "Cred că va fi o combinaţie dintre noi doi şi cred că acest lucru va fi unul bun."

Legend a oferit un punct de vedere despre modul în care a schimbat-o sarcina pe Chrissy Teigen: "Cred că sarcina în sine este un eveniment minunat şi emoţionant şi cred că ne-am bucurat - sau eu cel puţin m-am bucurat - să văd ce trezeşte în ea sentimentul matern. Mi se pare minunat. Începi să evoluezi când ştii că vei aduce un copil pe lume.", a mai declarat John Legend.

Cântăreţul John Legend are în palmares zece premii Grammy. Muzicianul american, în vârstă de 37 de ani, a început o relaţie cu modelul Chrissy Teigen, în vârstă de 30 de ani, în anul 2007. Cei doi s-au logodit în 2011 în timpul unei vacanţe petrecute în Insulele Maldive.

John Legend şi Chrissy Teigen s-au căsătorit pe 14 septembrie, 2013, pe malul lacului Como din Italia, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului. Printre invitaţi s-au aflat rapperul Kanye West şi modelul şi actriţa Brooklyn Decker. Aceasta din urmă a fost dominişoară de onoare.

Chrissy Teigen a purtat o rochie de mireasă creată de Vera Wang. Ceremonia a fost urmată de o recepţie marcată de multe pasaje muzicale asigurate de veteranul hip-hop Biz Markie în calitate de DJ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici