Monica Bîrlădeanu şi Bobby Păunescu s-au despărţit

Actriţa Monica Bîrlădeanu şi producătorul de film Bobby Păunescu au anunţat, vineri, că s-au despărţit, precizând că vor continua să lucreze împreună.

2594 afișări
Imaginea articolului Monica Bîrlădeanu şi Bobby Păunescu s-au despărţit

Monica Bîrlădeanu şi Bobby Păunescu s-au despărţit (Imagine: Facebook)

Monica Bîrlădeanu a făcut acest anunţ într-o postare pe pagina sa de Facebook: "Deşi suntem absolut hotărâţi să lucrăm în continuare împreună, aşa cum am făcut-o şi până acum, prietenii voştri Monica şi Bobby nu mai formează, din păcate, un cuplu".

În acelaşi mesaj, care este ilustrat cu o fotografie în care, alături de Monica Bîrlădeanu şi Bobby Păunescu îmbrăţişaţi, apare şi câinele cuplului, actriţa mai spune: "Ne-am bucura mult dacă aţi trata acest moment cu aceeaşi sensibilitate şi discreţie cu care o face James, fiinţa care înţelege cel mai bine indestructibila noastră comuniune interioară".

Monica Bîrlădeanu şi Bobby Păunescu şi-au făcut publică relaţia în anul 2004.

Monica Bârlădeanu este model şi actriţă, iar cariera ei include apariţii în producţii internaţionale, precum serialul american de succes "Lost" sau comedia "Buds for Life", şi roluri în filme româneşti, precum "Moartea domnului Lăzărescu", în regia lui Cristi Puiu.

Monica Bârlădeanu a fost protagonista filmului "Francesca", debutul regizoral al lui Bobby Păunescu, ce a avut premiera în competiţia Orizzonti a Festivalului de la Veneţia din 2009. Actriţa a mai jucat şi în pelicula "Vallanzasca - Gli angeli del male", în regia lui Michele Placido, care a avut premiera tot la Veneţia, în 2010, în "Maternity Blues", de Fabrizio Cattani, "Diaz", în regia lui Daniele Vicari, şi "Itaker", semnat tot de Michele Placido.

Totodată, Monica Bîrlădeanu joacă, alături de Andi Vasluianu, în filmul "Despre oameni şi melci", de Tudor Giurgiu, lansat la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) anul acesta, urmând să aibă premiera în cinematografe în septembrie.

Omul de afaceri Bobby Păunescu îşi dezvoltă de câţiva ani cariera în cinematografie. El a înfiinţat, în 2010, la Paris, casa de distribuţie de film Mandragora International, care se ocupă atât de proiecte româneşti, cât şi străine.

Bobby Păunescu este cunoscut în lumea cinematografiei ca producător al filmelor "Moartea domnului Lăzărescu" (2005) şi "Aurora" (2010), ambele în regia lui Cristi Puiu, dar şi ca regizor şi scenarist al filmului "Francesca" (2009). Pentru lungmetrajul "Francesca", Bobby Păunescu a primit premiul pentru cel mai bun debut internaţional la Festivalul de Film East End din Londra din 2010.

Ca producător, Păunescu are în lucru mai multe titluri, printre care "Closer to the Moon", cel mai nou film semnat de Nae Caranfil, în care joacă şi Monica Bîrlădeanu.

De asemenea, el este şi coproducător al filmului "După dealuri", în regia lui Cristian Mungiu, care a primit premiile pentru scenariu şi cea mai bună interpretare feminină la ediţia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici