Naomi Campbell, premiată pentru acţiunile ei umanitare, printr-o ceremonie tradiţională a ceaiului

Naomi Campbell a fost premiată de o manieră insolită de consulul Japoniei în Australia, vedetei britanice fiindu-i dedicată o ceremonie tradiţională a ceaiului, în semn de recunoaştere a eforturilor umanitare făcute de top-model în beneficiul familiilor nipone afectate de tsunamiul din 2011.

107 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell, premiată pentru acţiunile ei umanitare, printr-o ceremonie tradiţională a ceaiului

Naomi Campbell (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit contactmusic.com, Naomi Campbell a fost extrem de impresionată de tragedia cauzată de acel dezastru natural, care a devastat coasta Japoniei în 2011 şi a făcut peste 15.000 de victime.

În timp ce se afla la Sydney, pentru a lansa versiunea australiană a concursului TV "The Face", Naomi Campbell a fost invitată la reşedinţa consulului Japoniei, unde oficialii niponi au organizat o ceremonie a ceaiului în onoarea modelului britanic.

Acest eveniment special s-a dorit un semn de mulţumire adus celebrului top-model, care a donat peste 300.000 de dolari fondului de ajutorare a familiilor nipone afectate de tsunami, prin intermediul fundaţiei sale de caritate, Fashion for Relief.

"Vă sunt foarte recunoscătoare pentru faptul că am putut să particip la această ceremonie tradiţională a ceaiului. Japonia a reprezentat o parte importantă a carierei mele. Vreau să văd că Japonia îşi revine şi, chiar dacă am început puţin mai târziu, avem în continuare proiecte în derulare, deşi ele nu ţin prima pagină a ziarelor", a spus Naomi Campbell.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top-modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, ea s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici