Natalie Portman a dansat doar 5 la sută din scenele de dans, acuză dublura actriţei

Sarah Lane, dublura actriţei Natalie Portman, face acuzaţii dure la adresa vedetei care a cucerit Oscarul. Aceasta susţine că Natalie Portman a apărut doar în 5 la sută din secvencţele de dans, potrivit Stirileprotv.ro.

135 afișări
Imaginea articolului Natalie Portman a dansat doar 5 la sută din scenele de dans, acuză dublura actriţei

Natalie Portman a dansat doar 5 la sută din scenele de dans, acuză dublura actriţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sarah Lane, în vârstă de 27 de ani, a fost dublura lui Natalie Portman în filmul de Oscar "Black Swan". Tânăra iese acum în presă şi îi acuză pe actriţă şi pe producătorii filmului că au dat-o la o parte, deşi ea a aparut în 95 la sută din scenele de dans din film.

"Dintre toate secvenţele de dans, cred că doar în 5 la sută din ele a apărut Natalie. În toate celelalte am aparut eu", a declarat Sarah, dansatoare a Teatrului American de Balet.

Lane mai spune şi că secvenţele cele mai bune de dans au fost realizate de ea. Iar cu ajutorul tehnologiei, chipul şi trupul actriţei au fost suprapuse peste ale ei.

Sarah s-a arătat nemulţumită şi de faptul că în multe interviuri, Portman a vorbit despre cât de greu i-a fost să înveţe mişcările de dans şi că a evitat să vorbescă despre dublura ei.

Citeşte mai multe despre acuzaţiile dublurei lui Natalie Portman pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici