Nu credea că va avea succes în muzică, dar acum împlineşte 25 de carieră. Celebra cântăreaţă care a început ca actriţa

După primul ei single, nu credea că va rămâne prea mult în topurile muzicale. În urmă cu 25 de ani, după ce a apărut în serialul australian „Neighbours”, a înregistrat piesa „The Locomotion” şi acum, la 43 de ani, a vândut peste 60 de miloane de albume şi se pregăteşte să scoată unul care să-i celebreze cariera.

613 afișări
Imaginea articolului Nu credea că va avea succes în muzică, dar acum împlineşte 25 de carieră. Celebra cântăreaţă care a început ca actriţa

Nu credea că va avea succes în muzică, dar acum împlineşte 25 de carieră. Celebra cântăreaţă care a început ca actriţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kylie Minogue credea că primul single va fi îndeajuns pentru cariera muzicală şi că îşi va continua drumul ei pe calea actoriei. „Nu credeam că voi avea o carieră de 25 de ani. Când am început să cânt, eu eram deja actriţă. Credeam că va fi doar ceva de moment muzica. Cred că mulţi s-au gândit, şi chiar şi eu am făcut la fel, că voi fi doar o cântăreaţă cu un singur hit şi gata”, a spus Kylie Minogue pentru BBC. 

Pe 4 iunie, Kylie Minogue va lansa compilaţia cu cele mai bune hit-uri ale ei de-a lungul timpului. 

Australianca se gândeşte tot mai serios şi la cariera în actorie, după ce recent a apărut în filmul „Holy Motors”, alături de Eva Mendes. „Cine ştie ce îmi vor rezerva următorii 25 de ani? Mi-ar plăcea să fac mai multă actorie, cu siguranţă”, a mai spus ea.

Totuşi, ea şi-a liniştit fanii care îi adoră muzica şi i-a asigurat că nu va renunţa să cânte prea curând.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici