O adolescentă cu un IQ mai mare decât cel al lui Einstein va deschide Balul debutantelor de la Paris

Lauren Marbe, fiica în vârstă de 17 ani a unui şofer de taxi din Marea Britanie, are un coeficient de inteligenţă (IQ) mai mare decât cel al lui Einstein şi a fost aleasă pentru a deschide oficial Balul debutantelor de la Paris, pe 30 noiembrie.

3375 afișări
Imaginea articolului O adolescentă cu un IQ mai mare decât cel al lui Einstein va deschide Balul debutantelor de la Paris

Lauren Marbe (Imagine: Daily Mail)

Lauren Marbe a primit această onoare după ce organizatorii acestui eveniment anual au aflat din presă că adolescenta britanică a obţinut un scor de 161 de puncte la un test Mensa, informează huffingtonpost.com.

Organizaţia Mensa a fost înfiinţată în Marea Britanie în anul 1946, cu scopul de a reuni persoanele care au un coeficient de inteligenţă ridicat şi are circa 110.000 de membri din 100 de ţări.

Tânăra originară din oraşul Loughton din comitatul Essex, pasionată de bronzul artificial şi mare admiratoare a reality show-ului "The Only Way is Essex", nu părea să deţină calităţile tradiţionale cerute pentru a putea să participe la "Le Bal".

Inspirat dintr-o foarte veche tradiţie aristocratică europeană, acest bal anual, unul dintre marile evenimente mondene, permite unui număr de 25 de fete provenind din familii celebre şi nobiliare să "îşi facă intrarea în lume", aşa cum o cerea în trecut protocolul de la curţile regale.

La evenimentul din acest an, ajuns la cea de-a 25-a ediţie, vor participa 25 de debutante. Balul este organizat de Clubul Automobilistic din Franţa.

Printre invitate se vor afla Amelia Windsor, nepoata ducelui de Kent, dar şi Kyra Kennedy, nepoata lui John F. Kennedy.

Lauren Marbe va fi însoţită la Balul debutantelor de un "cavaler" francez, al cărui nume este Theodore Rousseau.

În ultimii ani, multe vedete de la Hollywood, precum Bruce Willis, Clint Eastwood, Andie MacDowell, Sylvester Stallone şi Rosanna Arquette, au participat la bal, alături de multe familii de aristocraţi, industriaşi, oameni de afaceri şi politicieni din multe ţări.

În fiecare an, balul este organizat în beneficiul unei asociaţii de caritate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici