O angajată a unei companii IT a apărut într-un promo şi a devenit victima troll-ilor de pe LinkedIn. Cum a reacţionat tânăra după atacul în cascadă - FOTO, VIDEO

Jayde Phoenix, o angajată a unei companii de securitate informatică din Londra, Foursys, a apărut într-un promo făcut de angajatorul său, care a fost publicat pe LinkedIn. Tânăra a devenit imediat victima troll-ilor de pe internet, care i-au reproşat faptul că este îmbrăcată prea provocator.

12045 afișări
Imaginea articolului O angajată a unei companii IT a apărut într-un promo şi a devenit victima troll-ilor de pe LinkedIn. Cum a reacţionat tânăra după atacul în cascadă - FOTO, VIDEO

O angajată a unei companii IT a apărut într-un promo şi a devenit victima troll-ilor de pe LinkedIn. Cum a reacţionat tânăra după atacul în cascada - FOTO, VIDEO

În înregistrarea respectivă, ştearsă între timp de LinkedIn, Jayde întreba câte stick-uri USB sunt într-un bol şi îi oferea, persoanei care ghicea cifra corectă, o sticlă de şampanie. Atenţia internauţilor a fost, însă, atrasă de decolteul femeii, iar comentariile răutăcioase şi violente nu au întârziat să apară, scrie Go4it.

În total au fost publicate peste 1.500 de comentarii. „Păr fals, unghii false, sâni falşi, e tot ce văd”, scrie un utilizator de LinkedIn. Altul a adăugat: „O altă şopârlă de birou cu sâni falşi care încearcă să pozeze ca „expert”. Singurul lucru la care este expertă sunt implanturile cu silicon... LOL”.

S-a ajuns atât de departe încât a fost publicat link-ul spre contul de Facebook al tinerei, iar comentariile răutăcioase au continuat acolo.

Acum, Phoenix a publicat un nou clip, pe pagina Foursys, în care le răspunde celor care au atacat-o. „Îmi iubesc job-ul şi cred că sunt bună în ceea ce fac, dar se pare că unii oameni nu pot accepta că pot fi pricepută în meseria mea din cauza felului în care arăt, a felului în care mă îmbrac şi pentru că sunt femeie”, spune Jayde în noul clip.

„Şi celor care spuneţi că nu ştiu nimic despre securitatea IT, să vă fie ruşine. Cunosc mai multe lucruri în domeniu decât 99% dintre oamenii pe care îi întâlnesc pe stradă”, a adăugat Phoenix.

Sursa: http://bit.ly/2b6vvUS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici