O celebră trupă britanică s-ar putea reuni, după o pauză de 20 de ani

The Kinks, una dintre cele mai celebre trupe britanice ale anilor 1960, autoarea hitului "You Really Got Me", s-ar putea reuni, la 20 de ani de la destrămare, potrivit fostului solist al formaţiei, Ray Davies, informează bbc.com.

706 afișări
Imaginea articolului O celebră trupă britanică s-ar putea reuni, după o pauză de 20 de ani

Foto: Wikimedia

Într-un interviu pentru Channel 4, Ray Davies, în vârstă de 74 de ani, a declarat că lucrează în studio cu alţi doi membri ai grupului, fratele său, Dave Davies, şi toboşarul Mick Avory.

Cei trei lucrează la "un nou album The Kinks", a explicat acesta, care a adăugat că materialul discografic va include piese pe care le-a scris după ce grupul s-a destrămat.

Revenirea pe scenă nu va fi "la fel de bine organizată ca cea a Rolling Stones", a precizat acesta, glumind: "The Kinks vor cânta probabil în barul de la colţ".

The Kinks, printre ale cărei hituri se numără "You Really Got Me", este considerată una dintre cele mai influente trupe ale anilor 1960, iar, în 1990, a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Formată în 1964, în Muswell Hill, un cartier din nordul Londrei, de fraţii Davies, The Kinks a mai lansat hituri precum "Sunny Afternoon", "Lola", "Tired of Waiting For You".

The Kinks a lansat în total 24 de albume de studio, înainte de a se destrăma, în 1996.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici