O fetiţă orfană şi-a recuperat ursuleţul de pluş pierdut după mai bine de un an. Cum a reacţionat în momentul revederii

  • O fetiţă orfană şi-a recuperat ursuleţul de pluş pierdut după mai bine de un an.
  • Pierdut în Parcul Naţional Glacier, ursuleţul i-a fost returnat fetiţei de 6 ani, adoptată dintr-un orfelinat din Etiopia.
954 afișări
Imaginea articolului O fetiţă orfană şi-a recuperat ursuleţul de pluş pierdut după mai bine de un an. Cum a reacţionat în momentul revederii

Sursa foto: WBNS

În 9 octombrie 2020, Naomi, o fetiţă de origine etiopiană, şi-a pierdut ursuleţul de pluş pe traseul Hidden Lake Trail din Parcul Naţional Glacier, un parc natural din Montana.

Naomi a primit ursuleţul de pluş în dar de la noii ei părinţi în timp ce se afla într-un orfelinat din Etiopia. I-au spus că îi va ţine companie până când va ajunge în noua ei casă pentru totdeauna. Astfel, Teddy a călătorit cu ea prin lume şi au avut multe aventuri împreună.

După ce sezonul turistic s-a încheiat, pădurarii făceau curăţenie în parc, moment în care au găsit, sub zăpadă, ursuleţul de pluş. În mod normal, l-ar fi aruncat, deoarece era o jucărie mică şi deloc întreţinută, dar ceva i-a spus rangerului Tom Mazzarisi să nu arunce ursuleţul: „Urşii sunt pasiunea mea. Pur şi simplu nu am avut inima să o arunc. Era ceva special la acel ursuleţ, aşa că l-am adoptat şi l-am numit Cesar".

Cesar a devenit mascota maşinii pădurarului. Ursuleţul de pluş stătea pe bordul maşinii şi supraveghea urşii şi alte animale sălbatice, scrie La Stampa.

În toamna acestui an, o prietenă al micuţei Naomi a revenit în parc şi, din întâmplare, a dat peste maşina de patrulare a pădurarului, în care Cesar, sau mai degrabă Teddy, stătea pe bord. Fetiţa a recunoscut jucăria şi a trimis un bileţel angajaţilor parcului.

După ce au descoperit povestea lui Teddy, pădurarii s-au întrecut să-i înapoieze fetiţei jucăria. Nu mai puţin de 3 rangeri au fost implicaţi în acţiune.

Aşadar, un an mai târziu, Teddy este din nou în braţele micuţei Naomi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici