O fetiţă şi o leoaică. Reacţia copilului când îşi dă seama că animalul este în spatele ei - VIDEO

O înregistrare video surprinsă într-o grădină zoologică arată o fetiţă care, în timp ce aşteaptă în faţa camerei de filmat, se sperie din cauza unei leoaice care se strecoară prin spatele ei.

27164 afișări
Imaginea articolului O fetiţă şi o leoaică. Reacţia copilului când îşi dă seama că animalul este în spatele ei - VIDEO

O fetiţă şi o leoaică. Reacţia copilului când îşi dă seama că animalul este în spatele ei

Fata, care pare să aibă şapte sau opt ani, stătea în faţa spaţiului rezervat leilor, aşteptând ca părinţii ei să îi facă o fotografie. Iniţial, ea poate fi văzută zâmbind, fără să ştie că o leoaică se apropie încet în spatele ei.

La un moment dat, cineva din spatele camerei îi atrage atenţia, iar fetiţa se întoarce şi descoperă felina curioasă care o priveşte fix, din spatele peretelui din sticlă ce împrejmuieşte ţarcul.

Brusc, fata scoate un ţipăt înainte să se îndepărteze de geam, lăsând leoaica urmărind-o în continuare.

Copilul nu a fost rănit în niciun fel, scăpând din incident cu zâmbetul pe buze.

"Un leu înfometat? Pare să fie foarte interesat de fetiţa mea... din fericire, există un perete din sticlă", a scris unul dintre părinţii fetiţei la postarea videoclipului pe YouTube, scrie Daily Mail.

Alţi utilizatori ai site-ului au observat că leoaica părea mai degrabă curioasă "într-un mod prietenos" decât înfometată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici