O româncă susţine că bunica ei moartă i-a trimis un selfie de pe lumea cealaltă - FOTO

Gina Mihai, o femeie în vârstă de 34 de ani din localitatea buzoiană Scurteşti, susţine că a primit un selfie de pe lumea cealaltă, care i-a fost trimis pe telefonul mobil de către bunica ei decedată de trei ani, ca un avertisment că este pedepsită pentru păcatele sale.

11244 afișări
Imaginea articolului O româncă susţine că bunica ei moartă i-a trimis un selfie de pe lumea cealaltă - FOTO

O româncă susţine că bunica ei moartă i-a trimis un selfie de pe lumea cealaltă (Imagine: Shutterstock)

"Când am pornit telefonul, am rămas îngrozită văzând faţa bunicii mele. Părea să aibă un şarpe în jurul gâtului şi fotografia părea să fi fost făcută printr-o gaură, de parcă ar fi fost realizată printr-o bucată de material ruptă, care separă viii de morţi. Am fost cu fotografia la prezicătoare, care mi-a spus că bunica mi-a trimis un mesaj de pe lumea cealaltă, iar şarpele din jurul gâtului era un simbol al faptului că era pedepsită pentru păcatele ei. A luat legătura cu noi ca să ne spună că, dacă ne vom ruga pentru ea, vom putea să îi salvăm sufletul", a spus femeia, citată de tabloidul britanic Daily Mail.

După acest incident, Gina Mihai şi familia sa au petrecut mult timp la biserică, rugându-se.

"Bunica mea a murit în urmă cu trei ani şi nu i-am făcut parastas. Făceam gogoşi şi nu am vrut să murdăresc telefonul, aşa că l-am pus în buzunar, iar când l-am scos, am văzut această imagine pe telefon. Prezicătoarea mi-a spus că am greşit că nu am dat de pomană pentru ea şi nu a fost întâmplător că m-a contactat în timp ce găteam. De atunci, merg în fiecare zi cu gogoşi la cimitir", a spus Gina Mihai.

FOTOGRAFIILE pot fi văzute aici

"Preotul din sat mi-a spus că este nevoie să dăm 40 de zile de pomană (...). Vrem ca sufletul ei să se mântuie", a adăugat Florica Mihai, o rudă a femeii.

"Selfie" este un autoportret fotografic realizat cu un telefon mobil, care în general este publicat online pe reţelele de socializare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici