O scrisoare de dragoste semnată de Tupac Shakur, scoasă la licitaţie - FOTO

O scrisoare pe care rapperul Tupac Shakur a redactat-o pentru o colegă de la cursurile de teatru, în 1988, a fost scoasă la licitaţie şi este estimată la 35.000 de dolari, potrivit TMZ.

338 afișări
Imaginea articolului O scrisoare de dragoste semnată de Tupac Shakur, scoasă la licitaţie - FOTO

O scrisoare de dragoste semnată de Tupac Shakur, scoasă la licitaţie

În scrisoare, rapperul american scrie despre dragostea sa pentru Prince, dar şi despre o dragoste neîmpărtăşită.

"As u will soon find out, I do not spare words, I say what I feel. So if something I say scares u please don't panic because I tend 2 get over emotional"/ "După cum vei afla în curând, nu cruţ cuvintele, ci spun ceea ce simt. Aşa că dacă ceva din ce spun, te sperie, te rog, nu te panica pentru că am tendinţa să devin prea emoţional", sunt câteva dintre rândurile scrie de rapper.

Scrisoarea de dragoste, dar şi răspunsul fetei, pe care Tupac a poreclit-o Beethoven, sunt puse în vânzare de casa de licitaţii Moments In Time.

Se aşteaptă ca preţul documentelor să atingă suma de 35.000 de dolari (24.500 de lire).

Rapperul Tupac Shakur, autorul unor hituri precum "California Love" şi "Ghetto Gospel", se afla pe scaunul pasagerului în maşina proprietarului studioului de înregistrări Death Row în momentul în care a avut loc atacul în urma căruia şi-a pierdut viaţa. Cei doi au fost implicaţi într-o ceartă la un hotel din Las Vegas cu puţin timp înainte de incident.

Tupac Shakur a fost grav rănit, iar, şase zile mai târziu, a încetat din viaţă, la Centrul Medical Universitar din Las Vegas, la vârsta de 25 de ani, pe 13 septembrie 1996.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici