O tânără de 23 de ani primeşte bani ca să se plimbe în jurul lumii. "Uneori mă duc la culcare fără să ştiu unde mă voi trezi a doua zi"

Mulţi visăm la o vacanţă permanentă, dar o tânără din Australia a reuşit să transforme acest vis într-o sursă de venit. Brooke Saward, de 23 de ani, călătoreşte din ianuarie 2014 şi a transformat acest lucru într-o carieră prin intermediul blogului său.

10241 afișări
Imaginea articolului O tânără de 23 de ani primeşte bani ca să se plimbe în jurul lumii. "Uneori mă duc la culcare fără să ştiu unde mă voi trezi a doua zi"

O tânără de 23 de ani primeşte bani ca să se plimbe în jurul lumii. "Uneori mă duc la culcare fără să ştiu unde mă voi trezi a doua zi"

Saward a cumpărat un bilet de avion către Londra în ziua în care a absolvit facultatea şi a vizitat de atunci şase continente şi aproape 50 de ţări. Fotografiile ei au atras atenţia multor internauţi, iar conturile sale de Instagram, Facebook şi Snapchat au 320.000 de fani. Blogul său, World of Wanderlust, aduce 950.000 de vizualizări lunar, scrie Business Magazin.

"Anul trecut am plănuit trei-patru luni în avans", povesteşte tânăra. "Anul acesta, însă, am decis să nu mai planific nimic. Uneori mă duc la culcare fără să ştiu unde mă voi trezi a doua zi", povesteşte ea.

Brooke Saward spune că jumătate din costul călătoriilor este acoperit de ea, în vreme ce restul vin din sponsorizări sau invitaţii din partea unor hoteluri sau resorturi care doresc să apară pe blogul tinerei.

Citeşte articolul complet în Business Magazin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici