Olivia Wilde şi Jason Sudeikis s-au logodit

Actriţa Olivia Wilde, star al serialului de televiziune "Dr. House", şi actorul Jason Sudeikis s-au logodit, "imediat după sărbătorile de iarnă".

751 afișări
Imaginea articolului Olivia Wilde şi Jason Sudeikis s-au logodit

Olivia Wilde şi Jason Sudeikis s-au logodit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Relaţia celor doi actori a început la sfârşitul lui 2011, iar recent s-au mutat împreună, informează revista People, potrivit accesshollywood.com.

"Sunt atât de emoţionaţi şi foarte foarte fericiţi", a declarat o sursă pentru publicaţia americană.

Sudeikis, starul emisiunii de televiziune "Saturday Night Live", a cerut-o în căsătorie pe Olivia "la scurt timp după sărbătorile de iarnă", potrivit aceleiaşi surse.

Aceasta va fi a doua căsătorie pentru ambii actori.

Olivia Wilde, în vârstă de 28 de ani, a mai fost căsătorită cu producătorul de film Tao Ruspoli - fiul prinţului italian Dado Ruspoli -, între anii 2003 şi 2011, iar Jason Sudeikis, în vârstă de 37 de ani, a fost căsătorit între 2004 şi 2010 cu Kay Cannon, scenarista seriei pentru televiziune "30 Rock".

În afara rolurilor din serialul "Dr. House" şi din SF-ul "Tron: Moştenirea/ Tron: Legacy", Olivia Wilde a putut fi văzută recent pe marile ecrane în thrillerul SF "Cowboys & Extratereştri/ Cowboys & Aliens" şi în drama "3 zile de coşmar/ The Next Three Days".

Jason Sudeikis a mai putut fi văzut în filme precum "Campania/ The Campaign" (2012), "A Good Old Fashioned Orgy" (2011), "Concediu de la căsnicie/ Hall Pass" (2011), "Şefi de coşmar/ Horrible Bosses" (2011) etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici