Operaţiune de salvare: Pompierii doljeni au readus un pui de barză, căzut de la 20 de metri, alături de mama sa. VIDEO

  • Pompierii din Dolj au salvat un pui de barză care a căzut din cuib
  • Militarii au intervenit cu o scară specială şi au urcat puiul la o înălţime de 20 de metri
  • Puiul de barză a fost găsit de un localnic din comuna Cetate
166 afișări

Credeai că a fi pompier înseamnă  doar să stingi focul? Ei bine, află ca militarii au şi foarte multe misiuni de salvare, iar animalele sau păsările sunt şi ele pe lista de “urgenţe”. Cea mai recentă operaţiune specială a pompierilor din Dolj a fost ieri, când au salvat un pui de barză care căzuse din cuib, de la o înălţime de 20 de metri.

Puiul de barză are doar câteva săptămâni şi a fost găsit de un localnic din comuna Cetate, pe marginea drumului. Omul a sunat la 112, iar pompierii din Calafat au adus o autospecială pentru intervenţii la înălţime. S-au înălţat deasupra cablurilor electrice şi au dus puiul înapoi la mama lui.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici