Orlando Bloom a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles - FOTO

Actorul britanic Orlando Bloom a primit, miercuri, o stea pe celebrul Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, în cadrul unei ceremonii scurte, la care a participat şi fiul în vârstă de trei ani al starului hollywoodian.

249 afișări
Imaginea articolului Orlando Bloom a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles - FOTO

Orlando Bloom a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Steaua dedicată actorului britanic în vârstă de 37 de ani - a 2.521-a de pe Walk of Fame -, care s-a despărţit în 2013 de modelul Miranda Kerr, se află într-una dintre cele mai prestigioase zone ale celebrului bulevard, în apropiere de legendarul Chinese Theatre.

"Mulţumesc fanilor, pentru că, sincer, fără voi eu nu aş fi aici. Mulţumesc tuturor, mulţumesc mult. Este o mare onoare", a spus Orlando Bloom.

Actorul Forest Whitaker, care a jucat alături de Orlando Bloom în filmul "Zulu" din 2013, şi regizorul David Leveaux, care l-a dirijat pe actor într-o recentă producţie a spectacolului "Romeo şi Julieta" pe Broadway, au asistat la această ceremonie.

Însă fiul actorului, Flynn, în vârstă de trei ani, a fost adevărata vedetă a ceremoniei, fiind primul care a pus piciorul pe steaua dedicată tatălui său, imediat după dezvelirea acesteia.

Orlando Bloom, care a putut fi văzut în filme precum "Elicopter la pământ!/ Black Hawk Down" (2001), "Troia/ Troy" (2004), "Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven" (2005) şi "Cei trei muschetari/ The Three Musketeers" (2011), este cunoscut mai ales pentru rolul elfului Legalas din trilogiile "Stăpânul inelelor" şi "Hobbitul".

Starul britanic a jucat şi în franciza foarte profitabilă "Piraţii din Caraibe", alături de Johnny Depp.

Orlando Bloom va putea fi văzut pe marile ecrane la sfârşitul acestui an în cel de-al treilea film din trilogia "Hobbitul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici