Pamela Anderson a protestat împotriva ţinerii animalelor în captivitate, în faţa unui parc acvatic din Franţa

Actriţa Pamela Anderson a cerut marţi, în faţa parcului Marineland din Antibes, în sudul Franţei, ''stoparea capturării şi ţinerii în captivitate a animalelor'', informează AFP.

673 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson a protestat împotriva ţinerii animalelor în captivitate, în faţa unui parc acvatic din Franţa

Pamela Anderson a protestat împotriva ţinerii animalelor în captivitate, în faţa unui parc acvatic

Vedeta americano-canadiană a declarat că doreşte ''să încurajeze oamenii să nu frecventeze acest gen de parcuri, precum Marineland din Franţa sau Sea World din Statele Unite''.

Aflată singură la Marineland, actriţa a susţinut că ''argumentul potrivit căruia copiii învaţă lucruri în parcuri este fals în perioada noilor tehnologii'' şi că ''este mai bine ca animalele să fie văzute în mediul lor natural''.

''Eu susţin această cauză în toată lumea'', a explicat actriţa în vârstă de 50 de ani. ''Pentru că acum trăiesc în Franţa doresc să continui să rămân activă în ţara în care locuiesc'', a precizat ea.

Pamela Anderson, care dă asigurări că ''munceşte din greu'' pe această temă alături de fosta actriţă franceză Brigitte Bardot, o altă militantă pentru drepturile animalelor, a mai organizat astfel de acţiuni în faţa amfiteatrului din Nîmes, împotriva coridelor, şi în Luc-en-Provence unde a denunţat condiţiile de viaţă ale animalelor din circuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici