Vogue: Pamela Anderson, schimbare radicală de look - FOTO

Pamela Andreson, cunoscutã pentru pictorialele sexy din Playboy şi rolul său din serialul Baywatch, şi-a schimbat radical stilul, scrie revista Vogue.

16186 afișări
Imaginea articolului Vogue: Pamela Anderson, schimbare radicală de look - FOTO

Pamela Anderson, schimbare radicală de look

Actriţa în vârstă de 49 de ani era cunoscută în ani ‘90 pentru bustul generos pus în valoare de rochii mulate, decoltate şi scurte.

O dată cu trecerea timpului alegerile vestimentare sau mai cizelat, iar astăzi garderoba actriţei e plină de culori deschise, potolite şi de piese de designer.

Această schimbare de look are legătură şi cu o schimbare importantă din viaţa vedetei. Pamela Anderson este o activistă  pentru drepturile animalelor. „I-au în serios ce fac, să fiu o activistă şi să arăt prezentabil şi drăguţ şi nu supra-aranjată.“

„Am avut  întotdeauna soţi nebuni şi sălbatici sau prieteni amuzanţi care mă îmbrăcau pentru evenimente.  Am fost o muză pentru mulţi oameni şi nu era neapărat ce aş fi ales eu să port.Cred că acum lucrez cu adevărat la stilul meu personal“ a mai adăugat actriţa. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici