Cormoranul, pasărea detestată de ministrul Daea, înghiţită de o „gaură gigant” ar fi supravieţuit | VIDEO

Soarta unei vieţuitoare a devenit subiect de dezbatere după ce o filmare cu aceasta a devenit virală. Un cormoran dispare într-o gaură adâncă de 60 de metri, aflată într-un lac de acumulare din nordul Californiei, relatează The Guardian.

7490 afișări
Imaginea articolului Cormoranul, pasărea detestată de ministrul Daea, înghiţită de o „gaură gigant” ar fi supravieţuit | VIDEO

O pasăre a scăpat teafără şi nevătămată după ce a fost înghiţită de o „gaură gigant”

„Din câte îmi dau seama, apa se scurge cu o viteză foarte mare, iar atunci când ceva iese pe partea cealaltă... Păi, nu trebuie să dau prea multe detalii”, spune Brionna Ruff, purtător de cuvânt pentru Biroul de Regenerare, acesta fiind propietarul „găurii gigant”, cunoscută drept „Gloria dimineţii”.

Rick Fowler, bărbatul care a filmat incidentul, lucrează în cadrul rezervaţiei în care se află lacul de acumulare şi are o poveste uşor diferită despre ce s-a întâmplat.

Acesta spune pentru The Guardian că pasărea, care se întâmplă să fie cormoran, a apărut din senin, plutind în apropiere de gaură. După ce a văzut cum dispare, Fowler spune că a fugit până la marginea barajului pentru a vede ce se întâmplă. „A ieşit ca un glonţ şi arăta de parcă era moartă”, spune acesta.

Totuşi, Fowler afirmă că după câteva secunde pasărea a zburat şi a aterizat pe o porţiune liniştită din apropiere, scuturându-se pentru a-şi usca penele. Bărbatul spune că pasărea a scăpat tocmai pentru că este un cormoran, păsările din această specie fiind „scafandri” înnăscuţi.

„Nimeni nu se aşteaptă ca un animal să scape cu viaţă după ce trece printr-un astfel de eveniment”, spune Fowler. „Dar acest cormoran a supravieţuit”, adaugă bărbatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici