Patrice revine la Festivalul Plai de la Timişoara pentru a-şi lansa noul album

Cântăreţul Patrice revine la ediţia din acest an a Festivalului Plai care se va desfăşura la Timişoara, pentru a-şi lansa noul album intitulat "The Rising of the Son", artistul urmând să susţină un concert în 14 septembrie.

85 afișări
Imaginea articolului Patrice revine la Festivalul Plai de la Timişoara pentru a-şi lansa noul album

Patrice (Imagine: Theodor Pana/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de organizatori, cântăreţul Patrice revine şi anul acesta pe scena Festivalului Plai, după un concert de excepţie susţinut anul trecut la Timişoara.

"Patrice revine la Plai pentru a-şi lansa viitorul album, intitulat «The Rising of the Son», care va fi disponibil începând cu 23 august 2013. Piese noi şi piese vechi, într-o formulă nouă şi un show nou, pentru 14 septembrie vă propunem o seară ce se anunţă plină de good vibes şi sonorităţi ce vor trece de la pop la reggae, funk, soul, rock şi folk englezesc la desert blues-ul lui Vieux Farka", spun organizatorii.

La Festivalul Plai, care va avea loc în perioada 13-15 septembrie la Timişoara, vor mai concerta Zaz, Vieux Farka Toure, Baba Zula, Maïa Vidal şi Nuevo Tango Quintet feat. Marili Machado.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici