Paul Allen, cofondator al grupului Microsoft, şi-a vândut insula privată. Care a fost preţul

Paul Allen, cofondator al grupului Microsoft, şi-a vândut insula privată din nord-vestul statului Washington cu 8 milioane de dolari unui cumpărător a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a anunţat luni agentul imobiliar al magnatului american.

99 afișări
Imaginea articolului Paul Allen, cofondator al grupului Microsoft, şi-a vândut insula privată. Care a fost preţul

Paul Allen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Allan Island, care a primit acest nume după cel al lui Paul Allen, are o suprafaţă de 118 hectare şi se afla pe piaţa tranzacţiilor imobiliare de peste nouă ani. Insula a fost vândută vineri cu un preţ mai mic decât cel cerut de Allen - 20 milioane de dolari.

Paul Allen a dorit să se asigure însă că noul proprietar va menţine integritatea habitatului natural al acestei insule, aflată la est de San Juan Island şi la 130 kilometri nord de Seattle, în apropiere de Anacortes.

Noul proprietar al insulei intenţionează să construiască opt locuinţe pe care le va folosi pe post de case de vacanţă.

Insula, pe care Paul Allen a cumpărat-o în 1992, are un bungalow, o pistă de aterizare şi o reţea de poteci pentru drumeţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici